• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pet godina nije slavio u "Morači": Novica traži "glavu i srce"!

Autor mondo.rs

"Samo ako smo na svom maksimumu, samo ako se budemo borili i srcem i glavom do kraja, imaćemo šansu da se u Beograd vratimo sa važnom pobedom", poručio je kapiten crno-belih Novica Veličković.

 Buducnost-Partizan-8.-kolo-ABA-liga-najava-Trinkijeri-i-Velickovic-prenos-Arena-Sport-1. Izvor: MN PRESS

Partizan je u četvrtak "izvadio vizu" za TOP 16 fazu Evrokupa, pa posle dve velike pobede u Areni - nad Zvezdom i Ritasom - putuje u Podgoricu na derbi 8. kola ABA lige.

Crno-beli gostuju Budućnosti u hali "Morača" (nedelja, 18 časova, TV Arena Sport) s namerom da protiv još jednog konkurenta na Jadranu zabeleže dobar rezultat. U pitanju je lider na tabeli koji je do sada upisao šest pobeda i jedan poraz, a koji posebno dobro igra na domaćem terenu.

Možda će vas zanimati

Gotovo svaka utakmica Partizana i Budućnosti u prošlosti je bila "napeta", a zanimljivo je da "valjak" u Podgorici nije slavio od 2014. godine.

Pred polazak na put u prestonicu Crne Gore izjavu je dao Andrea Trinkijeri.

"Budućnost ima odličan tim. U ozbiljnoj su seriji pobeda, imaju veoma talentovane igrače i uvek velike ambicije. Na nama je da nađemo specifične taktičke solucije, da pokušamo odvesti utakmicu na našu košarku i da igramo kako umemo", istakao je Trinkijeri za zvanični sajt.

U međuvremenu Budućnost je dovela značajno pojačanje, stigao je Šon Kilpatrik, dok se poslednjih dana spominjao i Kevin Serafan.

Što se tiče Partizana, sada su u kompletnom sastavu, pošto se oporavio Novica Veličković.

"U Podgorici je uvek teško igrati. Ne mogu da se setim ni jedne utakimice koju je Partizan lako dobio dole, čak i kada je bio apsolutni favorit. I ove sezone, oni imaju odličan tim, iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, na deobi su prvog mesta u ligi i zaslužuju maksimalan respekt. Samo ako smo na svom maksimumu, samo ako se budemo borili i srcem i glavom do kraja, imaćemo šansu da se u Beograd vratimo sa važnom pobedom", poručio je kapiten crno-belih.

Podsetimo, meč se igra u nedelju od 18 časova u "Morači".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC