• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri o "žutim minutima" Partizana: Moji igrači nisu neozbiljni!

Autor mondo.rs

"Može biti i neozbiljan trener...", rekao je Italijan kada je upitan o "neobjašnjivim" padovima u igri njegovih igrača u finišu meča.

 Andrea Trinkijeri nakon plasmana u Top 16 Evrokupa Izvor: MN PRESS

"Uspjeli smo da dođemo u TOP 16, to je najvažnije".

Ovo su bile prve riječi Andree Trinkijerija poslije čudne utakmice u Areni i pobjede Partizana nad Ritasom (86:81) kojim je obezbijeđen nastavak takmičenja u Evrokupu.

Možda će vas zanimati

Bilo je dobrih, bilo je loših momenata u igri Partizana, ali na kraju je najvažnije da se "valjak" poslije dva poraza u Evrokupu vratio na pobjednički put. Istina, mogli su crno-bijeli dosta ranije da riješe pitanje pobjednika pošto su vodili i 17 poena razlike, ali biće zadovoljni i sa pet.

"Rival je bio težak, nikada se ne predaju, dvaput su pobijedili Lokomotivu, a mi smo imali dobre i loše momente. Najvažnije je na kraju bilo pobijediti, zaslužili smo to na kraju, imali smo dva momenta nadahnuća u prvom i drugom poluvremenu za prednost, ali moramo da naučimo da čuvamo tu razliku, a ne da nas rival stiže", kazao je Andrea Trinkijeri i potom se obratio svojim igračima.

"Ako hoćemo da budemo uspješni ne smijemo da promašimo šest penala u posljednja dva minuta".

Na konstataciju da su igrači u finišu utakmice bili "pomalo neozbiljni" Italijan je stao u zaštitu svojih košarkaša i pokušao da objasni zbog čega su imali toliko problema da zadrže veliku razliku protiv upornog Ritasa.

"Može biti i neozbiljan trener...", rekao je Trinkijeri.

Izvor: MN PRESS



"Ja ne mislim da su moji igrači neozbiljni. To što se nije desilo nije prihvatljivo, mislim da nam treba malo odmora... Kopamo već dugo. Svaka utakmica je bila važna. Derbi, pa ova utakmica, prije toga smo izgubili dvije sa Venecijom i Tofašom, a ja ću raditi na tome da to izgleda malo bolje kada idemo na +15 ili +17, da to malo pametnije ispeglamo!".

"Uvjeren sam da to nije do neozbiljnosti, imamo problema koje ćemo sigurno riješiti".

Pohvale za Miletića

"Miletić je od maja nabacio deset kila mišića i svaki minut koji mu damo je minut koji damo mladom igraču, odnosno on nije toliko mlad koliko nije igrao pre toga. Sada izgleda kao igrač. Kad god budem mogao dobiće šansu jer je to zaradio. Sluša, svi ga voli, naše je dete... ", kazao je Trinkijeri o mladiću koji je i na ovom meču bio starter.

Trinkijeri je dodao i da klub "mora da pomogne igračima ako se puno troše", priče čemu je vjerovatno mislio na pojačanja koja će doći u idućem periodu, dok je objasnio i da Novica Veličković nije igrao zbog prevelike potrošnje u derbiju.

"Nismo našli novo koleno za danas", našalio se Trinkijeri koji je postao mnogo ozbiljniji kada je upitan zbog čega je dobio tehničku na poluvremenu.

"Mislim da znam svoj posao, tražio sam tajm-aut prije njihovog šuta, ali me nisu gledali kada sam tražio i nismo dobili tajm-aut iako sam ga tražio na vrijeme. Ne znam šta su radili, gledali kako je dobra utakmica? Tehnička greška je jer sam poludio, to je normalno. Zamislite da je to bilo na kraju utakmice...", kazao je Italijan na kraju konferencije.

Slijedi dvonedjeljna pauza u Evrokupu, a Partizan sljedeći meč igra protiv Lokomotive (11. decembar) u gostima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC