• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Da gledamo sebe u Novom Mestu, puni samopouzdanja

Autor mondo.ba

Trener Igokee najavio gostovanje Krki u ABA ligi.

 Krka - Igokea ABA liga 8. kolo najava Dragan Bajić: Da gledamo sebe u Novom Mestu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Košarkaši Igokee u sedam uvodnih kola ABA lige ostvarili su samo jedan trijumf, ali treba imati u vidu da su Aleksandrovčani mahom igrali protiv ekipa iz samog vrha tabele na Jadranu, pa mnogo i ne čudi skromniji učinak od planiranog.

Na redu je gostovanje kod Krke, ekipe po mjeri, pa će tim Dragana Bajića nastojati da već iz Novog Mesta krene ka gornjem dijelu tabele.

Možda će vas zanimati

Slovenački tim do sada je zabilježio tri trijumfa, pa bi eventualna pobjeda mnogo značila ekipi iz Republike Srpske, koja je povratkom Bajića na klupu krenula sa kvalitetnijim izdanjima u odnosu na ona na startu sezone.

"Nakon Budućnosti i gostovanja u Tuzli, pokušali smo da se kroz ova tri dana što bolje spremimo za Krku. Krka je u boljoj situaciji nego mi, ima tri pobjede, mi jednu i sigurno će sa manjim pristiskom dočekati ovu utakmicu. Mislim da mi trebamo da gledamo sebe, da budemo puni samopouzdanja i da prenesemo ono što treniramo na utakmicu u Novom Mestu. Mi idemo tamo da pobijedimo, Krka je pokazala da je nezgodan i raznovrstan tim i u odbrani i u napadu. Moraćemo biti skoncentrisani", rekao je Bajić.

Oliver Stević naglašava da je težak raspored iza Aleksandrovčana i da je vrijeme da se uveća broj pobjeda.

"Idemo na noge ekipi koja je skoro promijenila trenera, koja traži izlaz iz krize. S druge strane za nas je završio ciklus utakmica protiv ekipa koje su u prošloj sezoni bile u gornjem dijelu tabele. U predstojeće četiri utakmice, počev od ove protiv Krke, ćemo tražiti naše šanse i prilike za popravljanje lošeg utiska sa početka sezone. Desile su se neke promjene, polako to sve izgleda malo bolje i sa dosta većim očekivanjima očekujemo meč u Novom Mestu", poručio je Stević.

Duel Krke i Igokee na programu je u subotu od 20 časova u dvorani "Leona Štuklja" u Novom Mestu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC