• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Tomas nije bio koncentrisan da igra, za Redinga mi javili u 12

Autor mondo.rs

Partizanov trener objasnio odsustvo tri Amerikanca iz svog tima.

 Andrea-Trinkijeri-Rason-Tomas-i-Redzi-Reding Izvor: MN PRESS

Partizan je bio odmoran i spreman da odigra dobro protiv Krke i da ubaci više od 100 poena.

Trener crno-bijelih Andrea Trinkijeri nije koristio u Štark areni sve igrače iz svog tima, jer je plejmejkera Markusa Pejdža i novajliju Redžija Redinga prinudno ostavio van tima, a Rašona Tomasa je svjesno zadržao na klupi.

Možda će vas zanimati

Poslije utakmice, on je govorio o tome zašto nisu igrali.


"To su tri različite situacije. Pejdž ima malu povredu i malo sam ga odmorio. Za Tomasa sam vidio da nije spreman da igra, da nije dovoljno koncentrisan da igra. A što se tiče Redinga, pripremao sam utakmicu sa njim, ali su mi juče u 12 rekli da nije licenciran da igra", izjavio je Italijan.

Komentarišući meč, dao je kratak osvrt.

"Neprijatno je igrati utakmicu 40 minuta protiv pet šutera, čuvati ih... U drugom poluvremenu bili smo mnogo bolji. Igrali smo konkretno, nije to bilo ništa fantastično, napravili smo posao koji je trebalo da napravimo. Imali smo energiju, pogodili smo, imali smo čak i nekoliko dobrih dodavanja... Toliko o utakmici. Nema tu puno da se priča", rekao je Trinkijeri.

Pred crno-bijelima je još jedna nedjelja u kojoj će imati vremena za uigravanje i trening, jer opet nema Evrokupa, pa će naredni meč odigrati u petak, protiv Mege u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Trener Krke Vladimir Anzulović ljutio se kraj zapisničkog stola zato što je Partizan odigrao posljednji napad (i u njemu dao trojku), a poslije utakmice je čestitao crno-bijelima zasluženu pobjedu.

"Nema šta puno da se priča, pokazali su svoj kvalitet večeras. Vidjelo se da su ušli u utakmicu sa dobrom energijom, da su bili odmorni. Ne mogu da se otmem utisku da smo imali šanse, možda griješim, možda sam i subjektivan. Pali smo na stvarima koji čine razliku. Spremali smo nešto za Partizan, nije nam uspjelo i sasvim zaslužena pobjeda", izjavio je šef struke Krke, koja sada ima skor 4-5.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC