• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žoc" poslije 11. poraza Fenerbahčea: Ovo je sve gore... Igrači se ne bore!

Autor mondo.rs

Očekivano nezadovoljstvo kod Obradovića poslije još jednog poraza njegovog tima.

 Zeljko-Obradovic-problemi-Fenerbahce-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

Svi čekaju trenutak kada će Fenerbahče konačno "eksplodirati" i ponovo biti najdominantiji tim u Evropi, ali to se izgleda neće desiti preko noći...

Ekipa srpskog trenera Željka Obradovića izgubila je ove subote duel turskog prvenstva protiv Efesa (79:66), koji ih je pobijedio i prije nekoliko dana u Evroligi (81:73), nanijevši im tako dva od čak 11 poraza koliko Fenerbahče ima od početka sezone u dva najvažnija takmičenja za njih.

Možda će vas zanimati

Razlog ovakvoj igri može da se traži i u nekompletnim pripremama i mnogobrojnim povredama, ali Obradović prije svega od igrača traži da se bore.

"Ponovili smo greške koje smo toliko puta pravili ove sezone: opet se nismo borili, nismo rasporedili faulove kako treba...", rekao je Obradović poslije poraza od Efesa.

"Moramo da odlučimo da li ćemo se boriti i pobjeđivati ili ćemo nastaviti istim putem. Izvinjavam se svima koji podržavaju Fenerbahče, ali situacije kod nas je zaista složena", dodao je srpski trener čiji klubovi nikada ovako loše nisu počinjali sezonu.

Fenerbahče važi za jednog od glavnih kandidata za trofej u Evroligi, ali u tom takmičenju ima već osam poraza, dok su sve lošiji i u Turskoj gdje su izgubili i treći meč.

"Pričamo svakog dana, pregledamo gdje smo pravili greške i tražimo rešenja na treninzima, ali situacija kod nas je sve gora...", iskren je bio Željko Obradović koji nikako ne uspijeva da pokrene ovogodišnju generaciju svojih košarkaša.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC