• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će biti novi trener Sarajeva? Oni su kandidati za nasljednika Musemića!

Autor mondo.ba

Poslije otkaza Husrefu Musemiću na klupi Sarajeva, gotovo svakodnevno se objavljuju spekulacije o njegovom nasljedniku odnosno potencijalnim imenima kandidata za šefa struke "bordo" kluba.

Risto Vidaković, nekadašnji fudbaler Sarajeva je prema tvrdnjama sarajevskih medija kandidat za novog trenera, ali je šef struke filipinskog Seres-Negrosa demantovao te navode.

"Niko me nije zvao iz Sarajeva. Sve što znam o tome pročitao sam na bh. portalima. Zbog toga nema smisla da to dalje komentarišem. Nadam se da me razumijete", izjavio je Vidaković sarajevskom "Dnevnom avazu".

Možda će vas zanimati

Mediji u Sarajevu su nakon što je Eldin Jelešković dobio posao na "Koševu" kao kondicioni trener, a bio je nekada saradnik Dragana Jovića u "bordo" klubu i Angoli, potom objavili da će nekadašnji trener Zrinjskog i Borca biti nasljednik Musemića.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Jović je prema pisanju "Oslobodjenja", najozbiljniji kandidat za upražnjenu klupu Sarajeva, koje je vodio 2012/13, radio je ranije u mostarskim "plemićima", banjalučkom Borcu a onda otišao u Angolu, gdje je vrlo uspješno vodio klub Primeiro de Augosto (Prvi avgust) osvojivši tri titule šampiona.

Ranije se kao Musemićev nasljednik pominjao Marko Nikolić, ali je nekadašnji trener Partizana demantovao te navode rekavši da nema namjeru da radi ne samo u Bosni i Hercegovini, već u cijelom regionu. 

Podsjetimo, Musemić je dobio otkaz na "Koševu" iako je Sarajevo osvojilo jesenju titulu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine sa bodom prednosti u odnosu na Željezničar i banjalučki Borac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC