• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron Džejms (ne) kalkuliše: Znam koliko mi treba do Abdul-Džabara

Autor mondo.rs

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa je na četvrtom mestu po broju postignutih poena u istoriji NBA lige.

Džordana je već prestigao, Brajanta će prestići uskoro, a do Karim Abdul-Džabara ima još mnogo posla. Svestan je toga i Lebron Džejms, jedan od najboljih košarkaša na svetu.

Član Los Anđeles Lejkersa je trenutno četvrti na listi po broju postignutih poena u NBA ligi, ali on gleda ka vrhu. Zna šta mu je potrebno da radi da bi prestigao rekordera.

Možda će vas zanimati

Da bi stigao Karim Abdul-Džabara, Lebronu Džejmsu je potrebno još 5.041 poen u NBA ligi. On je tokom dosadašnje karijere postigao 33.347 poena, dok je nekadašnji centar koji je igrao za Milvoki i Lejkerse završio karijeru sa 38.387


Između ove dvojice košarkaša na listi se nalaze i drugoplasirani Karl Maloun (36.928 poena) i Kobi Brajant (33.643). Za očekivati je da tokom ove sezone Džejms prestigne Brajanta i domogne se treće pozicije na večnoj listi.

''Lagao bih ako bih rekao da ne znam šta se dešava. Znam, vidim to. Ne mogu da kažem ''ako budem igrao ovoliko, sa ovim prosekom...''. Nisam to radio tokom karijere, samo ću pustiti da se desi. Ali znam šta je potrebno da budem na vrhu.'', rekao je Lebron.

Na 32 odigrane utakmice u ovoj sezoni Lebron Džejms je prosečno ubacio 25.1 poen, što je impresivan učinak. Iako ima 35 godina, mnogi predviđaju da će ovakve brojke moći da ostvaruje i u narednim sezonama, pa će biti stvarno zanimljivo videti gde će se košarkaš rođen u Ohaju zaustaviti.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC