• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj u AEK-u: Stefan Janković se vraća u Partizan

Autor mondo.rs

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde završio je svoju pozajmicu u Atini i vratiće se u redove beogradskih crno-belih.

 Stefan Janković se vraća u Partizan sa pozajmice iz AEK-a Izvor: MN PRESS

Grčki klub AEK i kanadski reprezentativac Stefan Janković, okončali su saradnju. Ovo je na zvaničnom sajtu kluba potvrdio tim iz Atine.

Košarkaš koji je u Srbiji nosio dresove Crvene zvezde i Partizana igrao je u grčkoj kao pozajmljeni igrač crno-belih, ali nije opravdao očekivanja. Pozajmica je prekinuta, a dalji koraci još nisu definisani.

Možda će vas zanimati

Kao što se i šuškalo prethodnih dana, klub i igrač su sporazumno raskinuli pozajmicu. To znači da se Janković vraća u Beograd, gde će se staviti na raspolaganje Andrei Trinkijeriju.


Košarkaš koji je studirao na Univerzitetima Misuri i Havaji odlučio je da nakon koledž karijer enastavi da igra profesionalno u Evropi. Prethodnog leta se preselio na jednogodišnju pozajmicu u Grčku, ali to nije bio pravi potez.

Usledila je povreda ruke koja ga je izbacila iz takmičarskog ritma, pa nije prikazao sve što može. Na mečevima u grčkom prvenstvu je upisivao 6.9 poena i 2.7 skoka, dok je u FIBA Ligi šampiona bio slabiji sa 4 poena i 1.9 skoka po meču.

Partizan je pre ovih dešavanja bio u potrazi za još jednim visokim igračem, a videćemo da li će baš Stefan Janković popuniti to mesto. Crno-beli su, pričalo se ovih dana, blizu sporazumnog raskida saradnje sa Žanisom Pejnersom, što bi takođe moglo da napravi mesta za Jankovića.

Ukoliko Andrea Trinkijeri proceni da mu košarkaš koji je u klub stigao iz najvećeg rivala, što je podiglo dosta prašine, nije potreban u nastavku sezone, moguća je nova pozajmica. U tom slučaju bi crno-beli tražili novi klub košarkašu koji igra na poziciji krilnog centra.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC