• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Desetkovana Igokea gostuje Cedeviti Olimpiji: I bez Rajta, ali nema predaje

Autor mondo.ba

Trener "igosa" Dragan Bajić ima velikih kadrovskih problema pred gostovanje Cedeviti Olimpiji u 14. kolu regionalne ABA lige (nedjelja, 12.00)

 Cedevita Olimpija - Igokea, ABA liga, 14. kolo, izjave Dragan Bajić, Majkl Grin Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Obračun "tačno u podne" u Ljubljani!

Igokea je u prošlom kolu poslije mjesec i po dana stigla do pobjede u dvoboju sa Mornarom, ali je na toj utakmici u Laktašima ostala bez Dorela Rajta, koji se pridružio spisku povrijeđenih igrača u Aleksandrovcu.

Možda će vas zanimati

Odavno šef struke "igosa" Dragan Bajić ne može da računa na Vaidasa Kariniauskasa, Kinana Evansa i Marka Tomasa, pa pred gostovanje u Ljubljani, ponovo ima na raspolaganju samo osam zdravih košarkaša.

"Još jedna u nizu teških utakmica. Gostujemo lideru na tabeli, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Cedevita Olimpija je dobro posložena, sa jako kvalitetnim igračima. Mi smo suočeni sa kadrovskim problemima koji su produbljeni nakon utakmice protiv Mornara. Igračima koji su ranije bili povrijeđeni priključio se i Dorel Rajt na kojeg ne mogu računati. Međutim, nema predaje. Pokušaćemo sa zdravim igračima pružiti otpor, ako nam se ukaže promil šanse da dobijemo Cedeivita Olimpiju sigurno ćemo je znati iskoristiti", izjavio je strateg Aleksandrovčana.

Jedan od nosilaca igre Igokee u ovoj sezoni, Majkl Grin, uprkos problemima je optimista pred duel sa Cedevitom Olimpijom.

"Očekuje nas teška utakmica protiv jakog tima koji je u gornjem dijelu tabele. Mi ćemo pokušati odigrati sa velikom energijom i nadam se da ćemo ponoviti utakmicu iz prošlog kola. Moramo igrati disciplinovano i ukoliko odigramo na nivou kakav je bio protiv Mornara mislim da se možemo nadati pozitivnom rezultatu", rekao je Grin.

Ljubljančani dijele lidersku poziciju sa Partizanom sa skorom od 10 pobjeda i tri poraza, dok je Igokea upisala tri pobjede i 10 neuspjeha i nalazi se na diobi posljednjeg mjesta sa Zadrom i Megom Bemaks.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Pakuj se Dragane!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC