• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evrokup potvrdio pre Partizana: Džejms Makadu je crno-beli

Autor mondo.rs

Očekuje se još samo potvrda Partizana, ali je sada sve jasno...

Partizan ima novog centra!

Pre tri dana italijanski mediji objavili su informaciju da je Džejms Makadu (27, 206 cm) blizu dogovora sa crno-belima, na sajtu KSS objavljeno je da je registrovan, a dok se čeka potvrda sa zvaničnih naloga KK Partizan - to je učinio Evrokup.

Možda će vas zanimati

Na sajtu evropskog takmičenja u kom se Partizan takmiči ove sezone objavljeno je da je Makadu član Partizana, što je nedvosmislena potvrda da je postao njihov član.


Prema pisanju domaćih medija, Makadu je u četvrtak uveče doputovao u Beograd gde ga očekuju lekarski pregledi, a ukoliko ih uspešno prođe - očekuje se da će i Partizan zvanično potvrditi da je ovaj doskorašnji košarkaš Bešiktaša postao njihov član.

Džejms je rođak slavnog Boba Makadua, MVP igrača NBA lige iz sezone 1974/75, dok je nosio dres Bafalo Brejvsa. On je potom kao as Los Anđeles Lejkersa osvojio dve titule (1981/82, 1984/85).

U Bešiktaš je došao letos posle debitantske godine u Evropi, provedene u dresu Torina, a od početka sezone u proseku imao 11 poena, devet skokova i jednu blokadu na sedam mečeva FIBA lige šampiona.

Makadu je u prvoj šampionskoj sezoni sa Golden Stejtom, 2015/16, beležio prosečno 4,1 poen, u drugoj 2,8 za manje od deset minuta na parketu. Pogledajte kako je odigrao nedavno u gradskom derbiju sa Fenerbahčeom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC