• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zna recept za pobedu: Cedevitu ruši energija kao protiv Virtusa

Autor mondo.rs

Crno-beli žele da protiv tima iz Ljubljane u 15. kolu ABA lige odigraju kao u sredu u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa

 ABA-liga-15.-kolo-Partizan-Cedevita-Olimpija-11.-januar-19-casova-uzivo-TV-Arenasport-1 Izvor: MN PRESS

Košarkaše Partizana u subotu u Štark areni očekuje novi, ozbiljan ispit. Rival je Cedevita Olimpija, ekipa koja je crno-belima nanela poraz u prvom delu sezone. Tim iz Ljubljane nalazi se na trećem mestu na tabeli ABA lige sa skorom 10-4, odnosno samo pobedom manje od crno-belih.

Možda će vas zanimati

Trener Partizana Andrea Trinkijeri zna da njegov tim treba da odigra protiv slovenačke ekipe kao na poslednjem duelu Evrokupa, kada je ubedljivo savladan Virtus.


"Pred nama je utakmica od velikog značaja za obe ekipe. Dolazi nam Cedevita Olimpija, tim od kojeg smo izgubili u prvom delu sezone i tim koji se bori za najviši plasman u ligi. Zbog toga, suvišno je govoriti koliko će važno biti da onu energiju koju smo na terenu i tribinama Arene videli u sredu, vidimo sutra ponovo", istakao je Trinkijeri.

Plejmejker Nemanja Gordić veruje da njegov tim može uz podršku sa tribina da nastavi uspešan niz.

BUDIMO PAMETNI, NAVIJAJMO SPORTSKI

Košarkaški klub Partizan je uoči meča sa Cedevita Olimpijom uputio apel navijačima da učine sve kako bi utakmice crno-belih bile primer dobre organizacije kako u regionu, tako i u Evropi. "Iako su ove sezone ispadi značajno manji nego što je to bio slučaj prethodnih sezona, klub želi da napomene kako nesportsko navijanje, stajanje na prolazima u dvorani i ubacivanje predmeta u teren donose štetu i klubu, a samim tim i navijačima. Budimo pametni, novac kojim plaćamo kazne možemo mnogo bolje iskoristiti i uložiti ga u razvoj našeg kluba, prvog tima i mlađih kategorija", stoji u saopštenju.

"Oni su tim koji je pun iskusnih igrača. To su momci koji su igrali velike utakmice i osvajali mnogo trofeja do sada i sigurno je da znaju kako se igraju ovako važni mečevi. Sa druge strane, verujem da ćemo mi biti u stanju da odigramo slično kao protiv Virtusa, sa velikom energijom, i da ćemo uz podršku naših navijača uspeti da dođemo do pobede", poručio je Gordić.

Gosti iz Ljubljane priznaju da ih u Beogradu očekuje (ne)moguća misija. Marko Simonović, koji jako dobro poznaje snagu Partizana, napominje da će im rival biti ekipa koja je najviše pokazala ove sezone.

"Imaćemo veoma zahtevan meč protiv ekipe koja je do ovog trenutka u ABA ligi skoro sigurno pokazala najviše od svih timova, a isto se odnosi i na nastupe Partizana u Evrokupu. Svi smo videli kako su na svom parketu nadigrali košarkaše Virtusa u sredu, tako da nam neće biti lako u Beogradu. Naš rival je sigurno jedan od glavnih favorita za osvajanje titule i u Evrokupu. Svi znamo da su uložili mnogo novca i rada u ovoj tim, pa zbog toga imaju najviše moguće ciljeve. Daćemo sve od sebe da prikažemo naše najbolje izdanje", poručio je Simonović.

Meč Partizan - Cedevita Olimpija igra se u subotu od 19 časova u Štark areni (direktan prenos TV Arenasport 1), a cene karata su već od 200 dinara, dok već tradicionalno deca do 14 godina starosti mogu besplatno da prisustvuju meču uz pratnju odrasle osobe, ali uz preuzetu besplatnu ulaznicu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC