• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snimak od kojeg ćete se NAJEŽITI: Điđi Brajant isto kao Kobi! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Kobi Brajant i njegova ćerka Điđi (13) poginuli su u padu helikoptera, a internetom kruži snimak na kojem se vidi da je kćerka bila isti otac na parketu. Velika tuga...

 Snimak od kojeg ćete se NAJEŽITI: Điđi Brajant isto kao Kobi! (VIDEO) Izvor: Getty Images/Elsa, Elsa/Getty Images North America

Kretnja u dribling, pa ''zidanje'' leđima. Karakteristična finta, Kobi Brajant ju je izvodio najbolje na svetu. Sigurno znate na šta mislimo, vidjeli ste taj potez bezbroj puta.

Malo opipavanja terena, a zatim šut po kojem ćemo legendu Lejkersa pamtiti zauvijek. Šut koji se ne blokira, bijeg od direktnog čuvara i pogodak. Kobi je uvijek pogađao, tu nije bilo dileme.

Možda će vas zanimati

Snimak koji slijedi pokazuje da su geni čudo. Isto kao što je to radio tata, mogla je i ćerka. Điđi Brajant je na košarkaškom terenu imala poteze po kojima biste u trenutku zaključili čije je dijete.


Prodor, pa malo igre leđima i onda šut koji je sinoć otišao u legendu. Kobi je to radio najbolje na svijetu, a njegova nasljednica, najstarija ćerka kao da ga je imitirala.

Ćerka legendarnog košarkaša je dijelila njegovu strast prema sportu, redovno su zajedno posmatrali utakmice, a maštala je o tome da postane košarkašica. Željela je da se preko Univerzitet Konektikat, na kom bi imala sjajne uslove za razvoj karijere, izbori za igranje sporta u kom je otac izgradio ime.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC