• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloboda protiv Dinamika sa imperativom pobjede: Ključni meč za opstanak

Autor mondo.ba/Fena

Pet je kola do kraja prvog dijela takmičenja u ABA 2 ligi u kojima košarkaši OKK Sloboda traže dobitnu kombinaciju za opstanak, a jedna od bitnih utakmica svakako je večerašnja sa beogradskim Dinamikom.

U taboru Tuzlaka ne spore da je ovo ključna utakmica, jer ako pobijede u narednom kolu imaju direktan obračun za opstanak protiv Novog Pazara. No, prije toga, večeras moraju odigrati dobro i doći do bodova protiv neugodnog protivnika iz Srbije.

"Večeras nas očekuje vrlo bitna utakmica protiv dobre, mlade i agresivne ekipe Dinamika, u kojoj mi definitivno imamo imperativ pobjede. Igrači su nakon posljednjih utakmica malo umorni, ali se nadam da će pronaći dovoljno energije da respektabilnog protivnika pobjede u Mejdanu", izjavio je trener Damir Mulaomerović, koji je pozvao vjerne simpatizere Slobode da u što većem broju dođu u Mejdan i igračima pruže toliko bitnu podršku.

Možda će vas zanimati

Tuzlaci su minule nedjelje u derbiju domaćeg prvenstva ubjedljivo pobijedili ekipu Sparsa što je nagovještaj dobre igre i protiv Dinamika.

Iako je ekipa umorna od igranja dvije utakmice sedmično, povoljnom rezultatu nada se i kapiten Slobode Volter Denzel Greg.

"Smatram da smo svaki dan sve bolji kao ekipa i navijači mogu očekivati da ćemo pružiti borbenu utakmicu. Naš cilj je kao i uvijek boriti se jako i pobijediti", poručio je Gregg, jedan od najboljih igrača Slobode ove sezone.

Utakmica Sloboda - Dinamik igra se večeras u dvorani Mejdan od 19 sati.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC