• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Gudurić PLAKAO na terenu zbog Kobija Brajanta: "24" nije samo broj!

Autor mondo.rs

Srpski NBA košarkaš veoma emotivno podnio pogibiju svog idola.

 Marko Gudurić plakao na terenu zbog kobija Brajanta Izvor: Guliver, Michael Reaves/Getty Images North America

Poslije nekoliko nedelja koje je proveo van parketa, Marko Gudurić ponovo je počeo da dobija šansu trenera Memfisa Tejlora Dženkinsa.

Možda će vas zanimati

Srpski internacionalac igrao je prošle noći 14 minuta u pobjedi protiv Denvera, postigao pet poena i pokazao energiju u nekoliko dobrih reakcija u odbrani.

Kao i većina igrača u ligi, Gudurić je izašao na parket sjećajući se Kobija Brajanta, od koga se emotivno oprostio na Instagramu, a američki novinari primijetili su i lično da je srpski bek bio uznemiren u nedjelju, kada je neposredno pred nastup čuo da je "Mamba" poginuo.

"Nisam htio da ovo tvitnem, ali se čini da je ispravno. Marko Gudurić je otvoreno plakao tokom pripreme za utakmicu i čini se da je zaista imao problem da se sabere. Ne mogu da zamislim da li je u stanju da igra", napisao je novinar portala "The Athletic" Piter Edminston u nedjelju uveče, uoči utakmice Memfis - Finiks.

"Gudura" je te večeri igrao pet minuta.


Prošle noći, u trijumfu protiv Denvera, Gudurić je poput mnogih igrača izašao na parket obuven u patike na kojima je napisao posvetu Kobiju.

Ovako je Gudurić igrao proiv Denvera.
Izvor: Youtube/Smart Highlights


Uz to, na Instagramu je napisao emotivnu poruku u znak sjećanja na "Mambu".

"Moj idol, moj heroj, moja inspiracija. Hvala ti za strast, privrženost i posvećenost košarci... Hvala ti što si nam pokazao da broj '24' nije samo cifra na dresu, već broj sati koje svakodnevno morate da posvetite igri da biste bili NAJBOLJI!"

"Hvala ti zbog istrajavanja kada ti je telo govorilo 'Ne', a srce 'Da'! Hvala ti za utakmice koje si odbio da izgubiš. Hvala ti za beskrajnu energiju! Hvala ti što si nam pokazao i da i u najtežim danima ne postoji ništa drugo osim toga da guramo naprijed! Hvala ti što si nam pokazao da ne postoji magija, već samo NAPORAN RAD! Hvala ti što si nas naučio da vjerujemo u sebe! Hvala ti za treninge u 4 ujutru! Hvala ti za MAMBA MENTALITET! Hvala ti za SVE! Ti si najveći razlog zbog kojeg volim košarku i niko nije više uticao na moju igru od tebe".

"Počivaj u miru, Kobi!", napisao je Gudurić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC