• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Partizan sprema krivične prijave protiv izgrednika!

Autor mondo.rs

Moraće pojedinci da se suoče sa posledicama svojih postupaka

 KK Partizan sprema krivične prijave protiv izgrednika! Izvor: MONDO/Pavle Knežević

Košarkaški klub Partizan neće više da trpi nasilje! Crno-beli su objavili na svom sajtu da će podneti krivične prijave protiv pojedinaca koji su ubacivali predmete u teren na utakmici protiv Darušafake.

Jedina crna mrlja u pobedi Partizana nad Darušafakom bili su pojedinci koji su u teren ubacivali razne predmete, upaljače i kovanice, a u jednom trenutku i staklenu flašu! Klub će sigurno biti kažnjen, ostaje da se vidi samo koliko drastično.

Možda će vas zanimati

Ta flaša je pala i razbila se neposredno pored mesta kraj terena gde je sedeo legendarni kapiten Partizana Dragan Milosavljević, koji je na utakmici bio sa svojim detetom.

"(...)Ponovo su neodgovorni ispadi pojedinaca bacili orgomnu senku na veoma važnu pobedu i nezaboravnu atmosferu koju je većina gledalaca napravila.

Umesto da se ponosi, klub će ponovo biti drakonski kažnjen! Upaljači bačeni na teren, bačena lopta i nažalost, već standardno stajanje na stepenicama, doneće klubu nove sankcije Evrolige koja je za petak zakazala menadžmentu kluba hitan sastanak na temu bezbednosti.

Povrh svega, događaj koji je doveo do toga da granica svakog strpljenja bude pređena je bacanje staklene flaše na teren hale 'Aleksandar Nikolić'!", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan je zato rešio da "podvuče crtu" i podnese krivične prijave.

"Iako nije tajna da je održavanje bezbednosti u ovoj hali drastično teže nego što je to slučaj u Štark Areni, u pitanju je stvar koja ne sme nikoga da amnestira od odgovornosti. Zbog toga, klub će protiv (za sada) NN lica podneti krivičnu prijavu i tražiti od istražnih organa da što pre utvrde ko je počinio prekršaj. Ovakvim pojavama se mora stati na put!

Gotovo neverovatno je da pojedinci ne razumeju da ovakvim ponašanjem ne samo da čine štetu Partizanu, već i da drastično ugrožavaju bezbednost kako protivničkih igrača, tako i igrača Partizana. Onih igrača koje navodno podržavaju", naveo je Partizan.

Na sličan korak nedavno se odlučila i Crvena zvezda, koja je objavila da je procesuirala ljude koji su bacali predmete u teren i pljuvali sudije.

Nadamo se da će se ovakva praksa ustaliti i kod ostalih klubova u zemlji, kad već navijači ne razumeju koliko štete svojim klubovima ovakvim ponašanjem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC