• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na "večiti" derbi samo sa sezonskim ulaznicama, bez gostujućih navijača

Autor mondo.rs

Karata u slobodnoj prodaji neće biti, saopštila je Crvena zvezda

 KK-Crvena-zvezda-veciti-derbi-KK-Partizan-samo-sa-sezonske-ulaznice Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Košarkaški večiti derbi igra se u ponedeljak u dvorani "Aleksandar Nikolić". Domaćin je Crvena zvezda, koja je danas saopštila da će se na derbi ulaziti samo sa sezonskim ulaznicama.

Šampion Srbije naglasio je da neće biti ni distribucije besplatnih karata, kao i da je posle sastanka sa predstavnicima MUP-a i ostalih službi uključenih u organizaciju utakmice, ona proglašena susretom "povišenog rizika".

Možda će vas zanimati

"Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, a klub ovom prilikom obaveštava javnost, da KARATA U SLOBODNOJ PRODAJI NEĆE BITI, NITI ĆE BITI BILO KAKVE DISTRIBUCIJE BESPLATNIH DNEVNIH KARATA", navodi se u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.


"U ponedeljak u halu će moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena Zvezda kojih ove sezone ima u rekordnom broju koji praktično dostiže kapacitet hale 'Aleksandar Nikolić', dok je izuzetno mali kontigent dnevnih karata pripao isključivo sponzorima i prijateljima kluba. KK Crvena Zvezda ovom prilikom i za ovu utakmicu želi da nagradi za vernost sve vlasnike i kupce EL paketa koji važe za utakmice crveno-belih u 'Štark Areni' koji će u ponedeljak imati svoja mesta u hali 'Aleksandar Nikolić'", naveo je klub.

Raspored sedenja je sledeći:

Vlasnici Evroliga paketa 400 SEVER – ulaze na tribinu B Hale Aleksandar Nikolić
Vlasnici Evroliga paketa 400 JUG – ulaze na tribinu A hale Aleksandar Nikolić
Vlasnici Evroliga paketa 200 LOŽA SEVER – ulaze na tribinu Parter 4

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili kupovinom svoje sezonske karte, bez ikakvih izmena, uključujući i tribinu D i parter 4.

"Shodno propozicijama takmičenja (tačka 3.10) i dogovoru sa sastanka bezbednosti na kome je bio prisutan i predstavnik KK Partizan, gostujućih navijača neće biti, a klub podseća da je za takmičarsku sezonu 2019/2020 prodao i veliki broj sezonskih karata za tribinu D za najmlađe i njihove roditelje u okviru program Zvezdaš Junior!", saopštila je Zvezda.

Klub je naveo da će službena lica Partizana dobiti na bazi reciprociteta identičan broj karata kao za meč koji je odigran u novembru 2019. godine kada je domaćin bio Partizan "i u skladu sa propozicijama takmičenja, i kapacitetom dvorane u kojoj se igra utakmica".

"KK Crvena zvezda još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu uz fer i korektno i sportsko navijanje, dođe do nove pobede kojom bi potvrdila plasman pred plej of regionalnog takmičenja, i uhvatila dobar ritam pred start doigravanja u ovom takmičenju, ali i naredne utakmice u vrlo zgusnutom kalendaru (Panatinaikos, Himki, Mornar, početak završnice kupa)", piše Zvezda.

Utakmica Crvena zvezda – Partizan igra se u ponedeljak od 18 sati.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC