• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri pred Zvezdu: Nema ŠTEDNJE, onda pokazuješ slabosti

Autor mondo.rs

"Oni su za mene ekipa koja je dobila Armani i koja je dobila Asvel nakon što su imali -20", poručio je trener Partizana.

 Andrea Trinkijeri pred Zvezda - Partizan - Nema štednje Izvor: MN PRESS

Vrijeme je za drugi "vječiti" derbi sezone!

Crvena zvezda mts će u ponedjeljak ugostiti Partizan u hali "Aleksandar Nikolić", a nije potrebno posebno naglašavati koliko je ovo važna utakmica za oba tima.

Možda će vas zanimati


"Ne mogu da pričam o derbiju bez da stavim na sto i Virtus, jer je specifična situacija", kazao je trener crno-bijelih Andrea Trinkijeri u najavi utakmice koja počinje u 18 časova.

"Dvije velike utakmice, važne utakmice, u tri dana. U tih tri dana, putovanje, trening, taktička priprema… Obje utakmice su jako važne i ne gledamo nikakvu kalkulaciju. Da se štedimo… To nije naš cilj i ne treba tako igrati ove utakmice jer onda pokazuješ neke slabosti. Na papiru bi se reklo da je ova utakmica važnija za Zvezdu nego za nas, ali se ja ne slažem sa time".

Italijan je kazao i da se Crvena zvezda, protiv koje je u novembru slavio 75:72, "puno promijenila" pošto su od tada došla dvojica novih igrača, kao i novi trener

"Panter i Štimac su očigledno donijeli nešto novo. Zvezda za mene nije ekipa koja je izgubila tri posljednje utakmice u Evroligi u ovom teškom formatu. Oni su za mene ekipa koja je dobila Armani i koja je dobila Asvel nakon što su imali -20. Očekujem pravu utakmicu, protiv teškog, teškog protivnika”, poručio je Trinkijeri za sajt kluba.

Najiskusniji igrač crno-bijelih Novica Veličković, iza kog je veliki broj derbija, kazao je još jednom da ni u jednoj utakmici sa Crvenom zvezdom - "nema favorita".

"Možda blagi dio prebacimo na njih jer su domaćini, ali ni jedan derbi do sada koji sam igrao nije bio isti. Očekuje nas teška utakmica, jedan težak period za nas je u toku. Darušafaka, Zvezda, Virtus, Budućnost… Imali smo vremena od srede da se regenerišemo i pripremimo, ali ne znači puno ni to što su oni igrali u petak. Gledaćemo da pružimo što bolju partiju i da iz meča izađemo kao pobjednici. Derbi je priča ove zemlje i ovog grada i nama puno znači u borbi za prvo mjesto pred plej-of“, istakao je Veličković uoči utakmice.

Podsjetimo, prenos je obezbjeđen na TV Arena Sport.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC