• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Šakota: Čeka nas doktor pikenrola - magičan igrač

Autor mondo.rs

Crvena zvezda utorak koristi za odmor od derbija i pripremu za naredni meč - protiv Panatinaikosa u Štark areni. Njen trener posebno je naglasio kvalitet lidera gostiju.

 Dragan-Sakota-Nik-Kalates-Doktor-Pikenrola Izvor: MN PRESS, YORGOS MATTHAIOS/INTIME

Pobjeda u "večitom derbiju" sigurno će pomoći da Crvena zvezda u kratkom roku brže nego inače sakupi energiju za naredni, veliki izazov - duel protiv Panatinaikosa u Štark areni (srijeda, 19 časova).

Poslije timskog sastanka i pregleda video snimka sa detaljima utakmica Panatinaikosa, ali i jučerašnjeg meča Zvezda - Partizan, iskusni trener stao je pred novinare uoči večernjeg treninga na Novom Beogradu.

Možda će vas zanimati

"Stalno se nadamo da ćemo da odigramo dobru utakmicu. Zbog toga treniramo i mislim da uvijek postoji raspoloženje za to. Neke stvari ne možemo da predvidimo, to je samo 48 sati poslije derbija, pa ćemo da probamo od svih da izvučemo nešto, jer neki nisu imali punu minutažu"

Komentarišući snagu Panatinaikosa, Šakota je rekao da "zeleni" uvijek ciljaju na najviši plasman u Evroligi.

"Oni nisu igrali na Fajnal-foru od odlaska Željka Obradovića 2012, a uvijek prave tim za završnicu i igraju sa velikim motivima", rekao je on.

Posebno je naglasio da Rik Pitino sjedi na klupi Panate, a da ekipu na terenu predvodi prvi asistent Evrolige, Nik Kalates.

"To je veliki klub, ima legendarnog trenera i igrača na poziciji pleja za koga se slobodno može reći da je doktor pikenrola, magičan igrač. Kao da ima dodatni par očiju".

Uz to Šakota je naglasio da PAO ima jednog od najviših igrača u Evroligi (Jorgosa Papajanisa, 220 centimetara), kao i grupu mladih igrača sa NBA perspektivom.

Kada je govorio o svom timu, rekao je da je zgusnuti raspored i dalje najveći hendikep crveno-bijelih.

"Čujem i ponekad mi je nezgodno, jer ne možeš nikome da objasniš da li je Bili koji je igrao sjajno u derbiju, trebalo da igra više ili manje. Normalno je da vodimo računa da on bude svjež u završnici, a računamo i da će igrač sa klupe da pomogne. Ako trener ne prati to i ne pomogne igračima u rotaciji, problem će se pojaviti. Možda ne u toj utakmici, već u sljedećoj", dodao je Šakota.

Crvena zvezda ulazi u sutrašnji meč sa evroligaškim skorom 9-13, dok je Panatinaikos na 13-9.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC