• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igodala "pušten sa robije", dolazi na Istok i dovodi Galinarija!

Autor mondo.rs

Ovo će biti zanimljivo!

 Igodala i Galinari u Majamiju, Memfis i Oklahoma učestvuju tu trejdu Izvor: Guliver, Doug Pensinger/Getty Images North America

Punih 237 dana od poslednje utakmice u dresu Golden Stejt Voriorsa i prepuštanja titule šampiona Toronto Reptorsima, 36-godišnji Andre Igodala oslobođen je "robije" u Memfisu i bez jednog nastupa u dresu Grizlisa prešao u Majami Hit.

Memfis je letos angažovao "Igija" u nameri da ga iskoristi kao "trejd materijal", ali se ispostavilo da su očekivali previše za MVP igrača finala iz 2015. godine, pa je Igodala potom insistirao na poštovanju usmenog dogovora, a on je glasio da Grizlisi ne računaju s njim i da neće igrati za taj tim.

Možda će vas zanimati

Igodala (36) i Galinari (31) bili su saigrači u Denver Nagetsima.

Pred istek roka za NBA trejdove usledile su i otrovne strelice, Igodalu su prozvali neki od njegovih "saigrača" iz Memfisa - među njima i senzacionalni "ruki" Dža Morant - a, nakon što je poručio da je spreman da odsedi celu sezonu ako ne bude trejdovan pre isteka roka u noći između četvrtka i petka... javio se Majami.

Na insistiranje Džimija Batlera, Igodala se naša na Floridi i potpisaće dvogodišnji ugovor vredan 30 miliona dolara sa ekipom trenera Erika Spolstre, koju je morao da napusti Džastis Vinslou - mladi krilni košarkaš koji je zbog serije povreda zabeležio samo 11 utakmica za Hit ove sezone uz 11,3 poena, 6,6 skokova i četiri asistencije.

Ovaj trejd još nije ozvaničen, jer Majami i Memfis pokušavaju u sve da oklope i Oklahoma Siti Tander, kako bi pored Igodale na Istok krenuo još jedan veteran - Danilo Galinari.

ESPN mreža navodi da će i bez eventualnog dogovora sa Tanderom ovaj trejd biti realizovan.

Više o NBA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC