• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan navio alarm za 21 čas: Divac bira da li ostaje ili ne!

Autor mondo.rs

U ovom trenutku deluje realnije da će Bogdanović ne samo nositi dres Sakramenta do kraja sezone, nego i godinama kasnije.

 Bogdan Bogdanović navio alarm za 21 čas: Vlade Divac bira da li ostaje ili ne u Sakramentu! Izvor: Guliver/Gregory Shamus/Getty Images

Prelazni rokovi uvek ostave najbolje za kraj, kako u fudbalu - tako i u košarci!

NBA klubovi imaju rok do 21 čas po srednjeevropskom (našem) vremenu da menjaju igrače, nakon čega sledi "zatvaranje pijace" i čekanje leta. U toku noći videli smo već nekoliko zanimljivih transfera, ali teško da je to sve za ovu sezonu.

Možda će vas zanimati

Najviše pogleda biće upereno prema timovima koji su kandidati za titulu, pre svega ka Lejkersima, ali nas u Srbiji uglavnom najviše zanima šta će se desiti u Sakramentu.

Vlade Divac prethodne noći već je povukao prve poteze, poslao je nezadovoljnog centra Divejna Dedmona u Atlantu i za uzvrat dobio Džabarija Parkera i Aleksa Lenja, ali pitanje je da li je tu kraj poslovanja Kingsa.

Najvažnije pitanje tiče se ostanka Bogdana Bogdanovića.

Srpski reprezentativac postaje "ograničeno slobodni agent" na kraju sezone i već su za njega interesovanje pokazali Lejkersi i Šarlot, međutim Bogdanović je pre nekoliko dana "kroz redove" poručio Divcu da mu se ipak ostaje u Sakramentu.

To će ipak zavisiti i od ponude koju su Kingsi spremili za njega na kraju sezone, a ukoliko Bogdanović dobije bolju - Sakramento će ostati bez njega.

Da li je onda pametnije za Divca da trejduje Bogdanovića i već sada dobije nešto zauzvrat?


Američki mediji pišu da je i generalni menadžer Kingsa očigledno bliži ideji da Bogdanovića dobro "plati" predstojećeg leta i da je upravo zbog toga izveden trejd Divejna Dedmona u kom su smanjili "seleri kep".

Dedmon je imao ugovor na 40 miliona, a stigli su Lenj (slobodan igrač od leta) za ugovor na 4 miliona i Parker koji ima ugovor na godinu dana (6,5 miliona) i još opciju za dodatnu sezonu (6,5).

Tako se "otvorio" prostor da Sakramento ponudi Bogdanoviću od 9 do 13 miliona dolara veću platu nego što su planirali, pošto je prethodno srpski reprezentativac odbio ponudu koja je glasila na 52 miliona dolara.

Ove sezone prosečno beleži 14,6 poena, 3,3 asistencije i 3,1 skoka, počeo je da igra i kao starter, pa šta je trenutno najbolja opcija za njega?

Anketa

Šta biste uradili na mestu Bogdana Bogdanovića?

  • Treba da potpiše novi ugovor sa Kingsima

    57.14% (4)

  • Odmah trejd iz Kingsa, zaslužuje bolju ekipu!

    28.57% (2)

  • Treba da ostane u Kingsima do kraja sezone, a onda da ode

    14.29% (1)

Šta biste uradili na mestu Bogdana Bogdanovića?

Rezultati

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC