• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA OL STAR: Jokić u Lebronovom timu

Autor mondo.rs

Lebron Džejms i Janis Adetokunbo odabrali su saigrače u timovima koje će predvoditi na predstojećem duelu "Svih zvijezda" u Čikagu. Srpski centar u ekipi sa Lukom Dončićem.

 NBA-All-star-Nikola-Jokic-u-timu-Lebron-Dzejms Izvor: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Sve je spremno za Ol star spektakl u Čikagu 16. februara, jer su kapiteni timova Lebron Džejms i Janis Adetokunbo izabrali saigrače sa kojima će nastupati na tom duelu.

Jedini srpski predstavnik Nikola Jokić izabran je u Lebronov tim.

Možda će vas zanimati

Lebron i Janis su najprije odabirali između osam startera, koji je izglasala publika, a onda i rezerve, za koje su se opredijelili treneri.

Džejms je u prvu petorku izabrao svog saigrača Entonija Dejvisa, potom Kavaja Lenarda, Luku Dončića i Džejmsa Hardena, dok se Janis odlučio za Džoela Embida i Paskala Siakama, odnosno svoju "afričku braću", kako je objasnio, a potom i za Kembu Vokera i Tre Janga.

Lebron je potom birao igrače sa klupe i opredijelio se za Demijana Lilarda, Bena Simonsa, Nikolu Jokića, Džejsona Tatuma, Krisa Pola, Rasela Vestbruka i Domantasa Sabonisa.

U Janisovoj ekipi našli su se Kris Midlton, Bam Adebajo, Rudi Gober, Džimi Batler, Kajli Lauri, Brendon Ingram i Donovan Mičel.



Lebron je prilikom izbora Jokića obrazložio da mu je on potreban kako bi odgovorio Goberu "visinom, umijećem i nesebičnošću", nakon što je Janis odabrao Francuza kao trećeg rezervnog igrača.

Nikoli Jokiću nastup u Čikagu u nedjelju biće drugi na Ol staru u karijeri, nakon što je debitovao prošle sezone kada je igrao u Janisovom timu.

Ol star sprektakl započeće 13. februara, kada će se igrati meč poznatih, potom slijedi duel "Zvijezda u usponu", dan kasnije takmičenje u vještinama, šutiranju trojki i zakucavanju, a onda kao najspektakularniji dio meč najboljih igrača NBA lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC