• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruklinovih 300.000.000$ za 20 utakmica: Kajri Irving završio sezonu!

Autor mondo.rs

Neverovatne svote novca su izdvojili za dva glavna pojačanja, ali ove sezone baš nemaju sreće.

 Bruklinovih 300.000.000$ za 20 utakmica: Kajri Irving završio sezonu! Izvor: Guliver/Getty images/Al Bello, Al Bello/Getty Images North America

Bruklin Netsi imaju novi problem - Kajri Irving je završio sezonu! Plejmejker Njujorkove franšize će zbog operacije ramena propustiti ostatak NBA sezone, objavili su američki mediji u noći između četvrtka i petka.

Irvinga na terenu neće biti u najboljem slučaju barem do kraja regularnog dela takmičenja.

Možda će vas zanimati

Irving je prethodne dane provodio kod specijalista, razmatrajući svoje opcije, ali je na kraju doneta odluka da se podvrgne hirurškom zahvatu na desnom ramenu.

"On je vrlo uzrujan zbog ovoga, normalno. Mi smo tu da ga podržimo, da podržimo proces i nastavimo dalje sa njim", rekao je tim povodom Šon Marks, generalni menadžer Netsa.

Irving je prošlog leta bio jedno od glavnih pojačanja franšize, stigavši kao slobodan agent, ali je već do sada propustio dobar deo sezone zbog pomenute povrede. Takođe, imao je i problema sa kolenom, pa je do sada nastupio na samo 20 mečeva.

To je dovelo Bruklin u nezavidnu situaciju, imajući u vidu da su u leto 2019. doveli i Kevina Durenta koji zbog povrede ahilove tetive propušta čitavu sezonu. A Bruklin je za njih bio spreman da da 300.000.000 dolara!

Netsi su letos potpisali Durenta na maksimalan četvorogodišnji ugovor vredan 164.000.000 dolara, da bi Irving takođe potpisao maksimalan ugovor - četiri godine vredne 136.500.000 dolara!

Bruklin će morati da dovrši sezonu bez ijednog od dvojice, a Irving je kada je bio zdrav beležio 27.4 poena i 6.4 asistencija po meču.

Irving je još u januaru izjavio da pokušava da odloži operaciju i vrati se na teren, ali očigledno je da je problem bio isuviše velik da bi se tako rešio.

Bruklin je u poslednjem meču posle produžetka izgubio od Filadelfije 104:112 i sada imaju skor 25-29.

Na 28 utakmica do kraja regularnog dela NBA sezone, Netsi će pokušati da ostanu na jednom od mesta koje vodi u plej-of, a trenutno su šesti tim Istočne konferencije.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC