• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oproštaj od Kobija u Stejpls Centru danas "zatvara" Los Anđeles! (FOTO)

Autor mondo.rs

Javni oproštaj od košarkaša i njegove kćerke, stradalih u helikopterskoj nesreći, u ponedjeljak u Stejpls Centru.

 Danas oproštaj od Kobija Brajanta i Điđi u Stejpls centru Izvor: Guliver/Getty Images/David McNew, David McNew/Getty Images North America

Komemoracija kojom će se porodica, prijatelji i javnost oprostiti od proslavljenog košarkaša i njegove kćerke biće održana u "domu" Lejkersa, Stejpls Centru u Los Anđelesu.

Datum memorijalnog događaja simbolično je odabran u skladu sa brojevima koje su Kobi i Điđi Brajant nosili - "24" i "2", objavila je Kobijeva udovica Vanesa Brajant ranije na Instagramu.

Možda će vas zanimati

 "Broj dva za nju, 24 za njega i 20 kao broj godina koliko je igrao za Lejkerse, i koliko smo bili zajedno", napisala je Vanesa koja je sa Kobijem dobila još tri kćerke.

Iako je prvobitno plan bio da se memorijalna služba održi u nekom prostoru koji prima više ljudi, organizatori i porodica složili su se da je Stejpls Centar, mjesto gdje je Kobi na parketu proveo više od 20 godina, ipak pravi izbor, ali to nosi i određene logističke probleme.

Okolne ulice biće zatvorene iz bezbjednosnih razloga, jer u Stejpls Centar staje samo oko 20.000 ljudi. Lokalna televizija u Los Anđelesu apelovala je na obožavatelje koji bi odali počast Brajantovima, a nisu obezbijedili sebi karte, da NE dolaze u okolinu Stejpls Centra jer ispred neće biti postavljeni ekrani za prenos. Gledanje događaja moguće je samo na televiziji i "strimovima" na Internetu.

Detalji kao što su ko će biti govornici, ili koje muzičke zvijezde će otpjevati neku pjesmu koju su Kobi i Điđi voljeli, još uvijek se drže u tajnosti. Po našem vremenu, oproštaj od Kobija počeće u 18.30 časova.

"Očekujemo nevjerovatno emotivan, dirljiv događaj. Interesovanje za karte bilo je nezapamćeno, samo u prvih pet sati prijavilo se više od 88.000 ljudi", prenosi "TMZ".

Kobi i Điana "Điđi" Brajant poginuli su 26. januara u helikopterskoj nesreći, u kojoj je život izgubilo još sedmoro ljudi. Otac i kćerka sahranjeni su daleko od očiju javnosti, sedmog februara na groblju u kalifornijskom Njuport biču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC