• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić nakon poraza od Mege: Mekani smo, meč izgubljen u prvom poluvremenu

Autor mondo.ba

Čudan meč u dvorani "Ranko Žeravica" pripao domaćinu.

 Dragan Bajić Igokea poražena od Mege Mekani smo, meč je izgubljen u prvom poluvremenu Izvor: MN PRESS/NEBOJŠA PARAUŠIĆ

Veoma loš finiš utakmice u dvorani "Ranko Žeravica" koštao je Igokeu.

Duel 20. kola ABA lige Mega je riješila u svoju korist 87:76, a izabranici Dragana Bajića u odlučujućih 10 minuta postigli su svega osam poena.

Imala je utakmica izuzetno čudan tok. Domaći su u jednom trenutku imali čak 19 poena prednosti, "igosi" su uspjeli da stignu, pa i prestignu rivala, ali su košarkaši Mege znatno bolje odigrali u najvažnijem dijelu meča, te stigli do trijumfa.

Možda će vas zanimati

"Čestitam Megi na zasluženoj pobjedi. Mi smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu, jer smo veoma loše i mekano ušli u meč. Iako sam u pripremi utakmice upozoravao na dobru igru Mege u tranziciji i lake poene koje tako postiže, mi smo za poluvrijeme iz kontranapada primili 19 poena što je previše za cijelu utakmicu, a ne samo za prve dvije četvrtine. Međutim, uspjeli smo da se stabilizujemo, vratili se rezultatski u život, odigrali znatno boje, napravili preokret, ali doživjeli smo pad koncentracije", sumirao je Bajić utiske nakon meča.

Uspjela je Igokea da preokrene stvari u svoje ruke, ali nije uspjela da sačuva stečenu prednost.

"Znao sam da će Mega pri našem vođstvu ući u problem psihološkog pritiska, ali njihov ofanzivni skok nas je skupo koštao. Mislim da smo dovoljno iskusni da smo u tim nekim trenucima morali da odigramo bolje i logičnije. Osjetio sam hendikep ekipe Mege pod košem, zato sam insistirao da loptu spustimo na naše visoke igrače, ali promašili smo četiri ili pet zicera. Ta činjenica i ofanzivni skok Mege, koji im je omogućio da iz drugog ili trećeg napada ubace trojke, je doprinio da Mega zasluženo trijumfuje", naglasio je trener Aleksandrovčana.

Igokea je ostala na sedam pobjeda, uz 13 poraza, a u narednom meču, u petak 6. marta, ugostiće Cibonu. Posljednji duel u ABA ligi ove sezone igraće u gostima protiv Primorske.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC