• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić se jedva vidi, ali poruka je jasna: Ne damo svetinje!

Autor mondo.rs

"Ne damo svetinje", pisalo je na ćirilici jutros u Klivlendu gde su Kavalirsi stigli do tek 18. pobede u sezoni posle neizvesne završnice – 104:102.

 Nikola Jokić Klivlend Ne damo svetinje Izvor: Twitter/@kendra__andrews

Nikola Jokić pružio je jednu od lošijih partija ove sezone, baš kao i Denver Nagetsi koji su poraženi od jednog od lošijih timova ove sezone, ali je poruka poslata slikom iz Klivlenda jedna od snažnijih u poslednje vreme.

Okružen velikim brojem naših ljudi koji žive u Ohaju, od kojih su mlađi nosili tradicionalnu srpsku nošnju, Jokić ni sa svojih 213 nije bio lako uočljiv na fotografiji, ali poruka koju su držale devojčice iz prvog reda svakako jeste:

Možda će vas zanimati

"Ne damo svetinje", pisalo je na ćirilici jutros u Klivlendu gde su Kavalirsi stigli do tek 18. pobede u sezoni posle neizvesne završnice – 104:102.


Slična podrška srpskom narodu u Crnoj Gori stigla je i od Novaka Đokovića.

Jokić je za 32 minuta postigao osam poena, uz osam skokova i osam asistencija i potvrdio da se nalazi u krizi forme. U prethodne dve sa Golden Stejt Voriorsima i Šarlot Hornetsima ubacivao je 16 i 14 poena, što je daleko niže od njegovog februarskog proseka od 25,5 poena, 10 skokova i 7,2 asistencije.

Geri Heris pogodio je drugu trojku u nizu i vratio Nagetse na "minus 2" na samo 30 sekundi pre kraja posle čega je Tristan Tompson promašio oba penala i pozvao Nagetse da nekako dobiju utakmicu, ali Džamal Marej nije ubacio trojku uz zvuk sirene pa je ekipi iz Kolorada ostao skor 42-21 za nastavak turneje po Istoku.

Jokić protiv Klivlenda.
Izvor: YouTube


Bila je to osma Jokićeva "jednocifrena" utakmica ove sezone, a prva od 6. decembra i gostovanja Niksima u Njujorku, samo što je Denver tada pobedio 92:129.

Prethodne noći impresivnu igru prikazao je Bogdan Bogdanović u trci za plej-of na Zapadu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC