• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantera nasmijao prijedlog Budućnosti: Oni da organizuju završnicu lige?!

Autor Milutin Vujičić

"Zašto oni?", upitao je Amerikanac iz Zvezde.

 Kevin-Panter-zavrsnica-ABA-liga-Podgorica-Buducnost Izvor: MN PRESS

Klubovi ABA lige održali su danas višečasovni sastanak na temu nastavka takmičenja i postigli načelni dogovor da se sezona završi na parketu!

I dalje nije poznato kada će to biti, ni u kom formatu, a prethodno je Budućnost predlagala da se u Podgorici organizuje plej-of ili "fajnal-for" turnir na kome bi bio odlučen šampion, da bi takva informacija stigla i do Kevina Pantera iz Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

U razgovoru za "Jurohups" predočena mu je ta ideja (koja doduše više nije aktuelna), a Kevin Panter, koji se nalazi trenutno u Njujorku, prvo se iznenadio, pa nasmijao.

"Oni žele da organizuju? Zašto oni hoće da organizuju?Ne znam… Oni su ipak naši rivali, ne želim da naši rivali bilo šta organizuju, to je sve što mogu da kažem, nije na meni svakako ta odluka", kazao je Kevin Panter.

"Ne znam… To je sve 'ovaj je rekao, onaj je rekao". Pokušavam da ne čitam mnogo, mnogo toga se priča. Ako se nešto desi - mene će obavijestiti pravi ljudi".

Na današnjem sastanku Podgoričani su iznijeli i ideju da Partizan bude domaćin završnice, ali su crno-bijeli taj prijedlog odbili, objavila je Budućnost u kasnijem saopštenju proslijeđenom medijima.

"Da li ostajem u Zvezdi?"

"Promijenila mi se uloga. Igrao sam za trenera koji zna moje kvalitete i koji me je doveo u AEK. Sjajno mi je u Beogradu, sjajna organizacija, prezadovoljan sam što igram ovdje. Da li bih ostao? Ne znam, vidjećemo, ne razmišljam o tome, idemo dan po dan i držim se dalje od društvenih mreža", rekao je Kevin Panter.

Kevin Panter je kazao i da ne vjeruje da će se sezona u Evroligi nastaviti, kazavši da je zdravlje igrača na prvom mjestu. Istakao je i da su u slučaju nastavka takmičenja treninzi košarkašima potrebni treninzi kako bi ušli u formu.

"Iskreno, mislim da će biti otkazano. Toliko toga se dešava, životi i zdravlje ljudi su u opasnosti, a oni i dalje žele da nastave sezonu".

"Ne znam, nije na meni, ima onih koji će donijeti pravu odluku. Ima mnogo važnijih stvari od nastavka sezone, ali nije do mene", naveo je Kevin Panter koji nije želio mnogo da se miješa u odluke Evrolige.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC