• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo "rat" Barklija i Grina: "Bolji sam od tebe" i "Ti si mali košarkaš"

Autor Milutin Vujičić

Svađa koja traje godinama dobila novi nastavak...

 Ponovo "rat" Čarlsa Barklija i Drejmonda Grina: "Bolji sam od tebe" i "Ti si mali košarkaš" Izvor: Guliver/Ezra Shaw/Getty Images

Šteta što nisu igrali u istoj NBA eri!

Čarls Barkli je bio veliki "pričljivac" u svoje vreme, i nastavio je to da bude iz uloge komentatora, dok je u drugoj deceniji 21. veka tu ulogu na terenu preuzeo Drejmond Grin. Očekivano, jedan drugog "peckaju" s vremena na vreme, pa čak i kada nema košarke.

Možda će vas zanimati

Gostujući u jednom podkastu, u kom je govorio i o razlozima odlaska Kevina Durenta, univerzalac Golden Stejta ponovo je našao način da isprovocira Čarlsa Barklija.

Čuvenom košarkašu Finiksa i Filadelfije, koji je bio i član drim-tima SAD sa Olimpijskih igara 1992. godine, poručio je da je bolji i korisniji od njega, kao i da je zaradio više novca. Uz to, Grin je kazao da je Barkli ljubomoran na njega i da ga zbog toga već godinama kritikuje.

Naravno, ovaj verbalni sukob putem medija se tu nije zaustavio.

"Nisam ljubomoran ni na koga", poručio je Barkli.

"On je bio najgori član tog 'orkestra' (šampionska generacija Golden Stejta prim. aut.). Bez Durenta, Kleja i Stefa - on je samo mali košarkaš", dodao je Barkli koji je naglasio da Grin preuveličava svoj doprinos u Voriorsima.

Učestvovao je u osvajanju tri šampionska prstena, ali Barkli smatra da nije bio ključni košarkaš na putu ka tome, nego samo mali deo slagalice, pošto ništa ne bi bilo bez velikih zvezda. Što se i pokazalo ove sezone kada je Durent otišao, a Tompson i Kari bili povređeni.

"Grin je dobar igrač uloge i ima mnogo takvih koji su srećni što su igrali sa Medžikom ili Birdom, ali ne vidite ih kako idu okolo i pričaju kako su sjajni košarkaši", naglasio je Barkli.

Čekamo sada da se oglasi ponovo Grin.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC