• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendi pokrili oči da ne gleda propast Cibone (FOTO)

Autor Mirjana Šegan

Navijači zagrebačkog kluba, koji se nalazi u velikim problemima, stavili povez statui Dražena Petrovića i poručili da je vrijeme za akciju

 Navijaci-Cibone-prekrili-oci-statua-Drazen-Petrovic Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Cibona nalazi se u veoma teškoj situaciji.

Velikan jugoslovenske i hrvatske košarke posljednjih godina ne bilježi dobre rezultate, a suspenzija sezone zbog pandemije korona virusa bila je dodatni udarac za slavni zagrebački klub.

Možda će vas zanimati

Brzo po prekidu takmičenja Cibona je saopštila da je prinuđena da otpusti trenera Ivana Velića i nekolicinu članova radne zajednice, potom su uslijedile još rizoroznije mjere, pa je jedini zaposlen u klubu ostao direktor "vukova" Domagoj Čavlović, koji je smanjio sebi platu na pola.

I dok se on nada da će Vlada Hrvatske pomoći Ciboni, pošto što je nedavno donijela odluku da pomogne u spasavanju radnih mjesta u sportu, navijači "cibosa" gube strpljenje.

Kažu da već dugo gledaju kako klub propada i pošto više nemaju namjeru da ćute pokrenuli su na društvenim mrežama "Akciju za spas Cibone".

Oni su iznijeli niz zamjerki na rad rukovodstva kluba, a potom poručili javnosti: "Možda je duh Cibone u ovom gradu utihnuo, no nikako nije nestao. Došlo je vrijeme da se probudi ponovo. VRIJEME JE!".

Navijači su simbolično statui legende kluba Draženu Petroviću koja stoji ispred dvorane u Zagrebu, koja nosi njegovo ime, stavili povez preko očiju "kako ne bi gledao propast Cibone".

Dražen Petrović, jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena, nastupao je za Cibonu od 1984. do 1988. godine i osvojio pregršt trofeja, a spomenik legendi ispred dvorane u Zagrebu postavljen je 2006. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC