• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Generalni menadžer Fenera: "Žoc" je bio jasan, cijenićemo to!

Autor mondo.ba

Da li je ovo znak da je saga konačno gotova?

 Generalni menadžer Fenerbahče Željko bio jasan cijenićemo to Izvor: MN PRESS

U danima pandemije korona virusa i suspenzije košarkaških takmičenja, jedan od lajt-motiva je sudbina srpskog trenera Željka Obradovića.

Možda će vas zanimati

U prvim epizodama ove košarkaške "sapunice", u prvi plan je isticano da je "Žoc" dva puta odbio da produži ugovor sa istanbulskim velikanom koji mu ističe sljedećeg mjeseca, te da će od naredne sezone biti na kormilu Barselone.

Nedugo zatim, turski list "Hurijet" objavio je da je su Fener i Obradović postigli usmeni dogovor i da će saradnja biti produžena na dvije plus jednu sezonu, što je prije desetak dana natjeralo i samog Obradovića da se oglasi.

"Trener sam Fenerbahčea do juna 2020. godine i sve što radim ovih dana je usmjereno prema najboljim klupskim interesima. Nisam pričao sa ni sa kim iz kluba oko produžetka ugovora, niti sam pregovarao sa nekim drugim klubom. Za sada, nisam dobio ponudu iz drugih sredina. Takođe, želio bih da naglasim činjenicu da se vodim principom da nikad ne pregovaram sa drugima dok mi traje ugovor u trenutnom klubu. Sve informacije u kojima je moje ime spominjano u kontekstu preuzimanja drugih klubova su 'fejk njuz'. Jednostavno, želim da kažem da je moj prioritet ostanak u Feneru i to želim da podijelim sa navijačima", rekao je Obradović prije desetak dana.

Obradovale su ove riječi generalnog menadžera istanbulskih "žuto-crnih", Italijana Mauricija Gerardinija, koji je putem video-linka bio gost italijanskog bloga o Evroligi pod nazivom "Eurodevotion".

"Željkove riječi su lijepo priznanje našem klubu. U danima kad je teško razumjeti trenutnu situaciju na svijetu i njen uticaj, Željkove riječi su bile izuzetno jasne i Fener će to znati da cijeni", rekao je Gerardini.

Obradović je u Fenerbahče stigao 2013. godine, nakon što se poslije 13 godina rastao sa Panatinaikosom.

Trebalo bi, naravno, dugo vremena da bi se pobrojali svi trofeji, ali dovoljno je reći samo jedno – radi se o trenerskom rekorderu Evrolige po broju osvojenih titula šampiona Evrope jer ih ima čak devet!

Pet ih je osvojio sa Atinjanina, a po jednu sa Partizanom, Huventudom, Realom i Fenerbahčeom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC