• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milutinov ostao u Grčkoj, Olimpijakos počinje sa treninzima

Autor Dušan Ninković

Nikola Milutinov je jedini stranac koji je ostao u Grčkoj tokom pandemije.

 Nikola Milutinovi Olimpijakos početak treninga Izvor: MN PRESS

Ako bude nastavka sezone u Evroligi, Olimpijakos će biti spreman. Nakon testiranja koje je obavljeno u petak, tim iz Pireja može da počne sa treninzima.

Kada se korona virus pojavio u Evropi i u evropskom sportu, Olimpijakos je bio jedan od prvih timova na udaru. Njihov evroligaški meč protiv Armanija je mogao da napravi ogromnu štetu.

Možda će vas zanimati

 Takođe, treba istaći da je i fudbalski dio grčkog tima bio na udaru među prvima. Vlasnik fudbalske sekcije se zarazio na samom početku pandemije, a zbog toga su testirani igrači Notingem Foresta, čiji je vlasnik, Arsenala, Olimpijakosa...

Sada, košarkaški klub iz Pireja može da se vrati treninzima. Ustvari, oni koji su negativni na testove. Tokom pauze u takmičenju, mnogi su napustili grčku, a jedini stranac koji je ostao u zemlji je Nikola Milutinov.

On će biti među igračima koji treniraju za nastavak sezone, iako se u prethodnom periodu često pričalo o promjeni sredine tokom sljedećeg ljeta. Na parketu, za sada, neće biti Jorgosa Printezisa i Antonisa Koniarisa, koji su dobili dozvolu kluba da slobodne dane provedu sa porodicama.

Njih dvojica će kasnije biti testirani na krona virus, a još uvek je nepoznato kada bi se, i u kakvim uslovima, mogla nastaviti košarkaška sezona. Čak i ukoliko se to desi uskoro, pitanje je da li će stranci, posebno američki košarkaši, želeti da igraju za svoje ekipe.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC