• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko bi pobijedio 1 na 1, Majkl Džordan ili aktuelni košarkaš Šarlota?

Autor Dušan Ninković

Ovo bi bilo interesantno vidjeti.

 Majkl Džordan - Majls Bridž - ko bi pobijedio Izvor: Guliver, Streeter Lecka/Getty Images North America

Da je Majkl Džordan najbolji u istoriji košarke možete čuti na svakom koraku, od mnogobrojnih navijača koji decenijama prate ovaj sport. Gledanje dokumentarca o njegovoj šampionskoj sezoni dodatno je rasplamsalo priču o tome.

Ali, kada bi sada igrali Džordan i jedan igrač ''njegovog'' Šarlota, ko bi pobijedio?

Mladi košarkaš Majls Bridžs smatra da bi imao velike šanse u meču protiv legendarnog košarkaša Čikago Bulsa koji danas ima 57 godina!

Prije nekoliko godina je, po mišljenju mnogih, najbolji košarkaš svih vremena dao jednu neobičnu izjavu. Tada je upitan da li bi savladao igrače tima čiji je danas vlasnik.

''Prilično sam siguran da bih mogao da pobijedim. Ne želim to da radim jer bi im to uništilo samopouzdanje. Bolje je da se držim po strani i da ne radimo to'', istakao je Džordan.

Pa, ako bi on da se drži po strani, ne znači da bi i igrači Šarlota, zar ne? Bridžs je na svom tviter profilu okačio tvit koji citira tu Majklovu izjavu i dopisao ''Hajdemo onda'', pozivajući vlasnika franšize na meč!

Bridžs ima 22 godine i Šarlot je jedini NBA tim za koji je nastupao. U ligu je ušao 2018. godine, nakon što je na draftu, od strane Klipersa, izabran na 12. poziciji. U svojoj prvoj sezoni je odigrao 80 mečeva, uz prosek od 7.5 poena, a u prekinutom prvenstvu je bio skoro duplo bolji.

Izborio se za mjesto startera u Hornetsima, odigrao je 65 mečeva i prosječno je bilježio 13 poena po utakmici. Mladi košarkaš igra na pozicijama tri i četiri, a očigledno je da puca od samopouzdanja. Da li je to dovoljno da se dobije Džordan?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC