• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bertomeu se obratio SVIMA: Nije ovo kraj, nego novi početak!

Autor Milutin Vujičić

Prvi čovek takmičenja hvali hrabrost svih iz Evrolige i Evrokupa.

 Evroliga kraj sezone Đordi Bertomeu novi početak Izvor: MN PRESS

Sezona u Evroligi i Evrokupu se definitivno poništava!

To je zaključak sa današnjeg sastanka prvog čovjeka takmičenja Đordija Bertomeua i predstavnika 11 klubova vlasnika "A" licence, a na kom je takođe odlučeno da će naredne sezone u ova dva takmičenja igrati isti učesnici.

Možda će vas zanimati

 Tako će Crvena zvezda mts opet u Evroligu, a Partizan u Evrokup.

Đordi Bertomeu je u zvaničnom saopštenju objavljenom na sajtu Evrolige poručo da je to bila najteža odluka koju su morali da donesu u dvodecenijskoj istoriji.

"Zbog razloga koji su van naše kontrole, bili smo primorani da poništimo najuspješniju i najuzbudljiviju sezonu u istoriji evropske košarke", napisao je Bertomeu i kazao da su dioničari Evrolige pokušavali u prethodna dva i po mjeseca da pronađu pravo rješenje.

Objasnili su da im je cilj bio da se predstave pred navijačima, ali da ovoga puta nije bilo pod njihovom kontrolom, dok im rekordi iz ove sezone daju vjeru da se pripremaju za još bolju 2020/21.

"Posebno sam ponosan kako su zajednice iz Evrolige i Evrokupa ostale ujedinjene u ovim teškim trenucima za nas. Ponosan sam na sve naše klubove i vlasnike zbog hrabrosti u donošenju odluka  i njihovog velikog doprinosa zajednici. Ponosan sam na naše partnere koji su ostali vjerni našem brendu. Ponosan sam na igrače, trenere i sudije koji su nas podržavali i razumeli tokom ovog puta. Ponosan sam na navijače koji su ostali privrženi nama i pokazivali stalno koliko žele da se takmičenja vrate. Ovo je sjajna zajednica i privilegovani smo što smo dio toga", napisao je Bertomeu.

Prvi čovjek Evrolige je kazao i da su imali mnogo motivacije da nastave ovu sezonu, ali je na kraju zdravlje bilo najvažnije i da su zbog toga odustali.

"U narednim mjesecima imamo jednu misiju - da uradimo sve što je u našoj moći da se vratimo što jači, da napravimo još jače verzije na samih - na i van terena - i da se ponovo ujedinimo sa navijačima. Ovo nije kraj, nego novi početak", zaključio je Bertomeu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC