• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva tima iz Skoplja u ABA ligama: "Prihvatamo!"

Autori Beta Autori Mladen Šolak

Još jedan klub iz glavnog grada Makedonije planira da učestvuje u regionalnom takmičenju.

 DVA-tima-iz-Skoplja-u-ABA-ligama-Prihvatamo Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

MZT Skoplje izvjesno će zauzeti mjesto Primorske u Prvoj ABA ligi ako Slovenci odustanu, a najavljeno je ko će predstavljati Sjevernu Makedoniju u drugoj "jadranskoj" ligi.

Košarkaški klub Rabotnički iz Skoplja prihvatio je ponudu da igra u Drugoj ABA ligi, izjavio je gradonačelnik skopske opštine Centar, koja je vlasnik kluba.

S obzirom na to da je Rabotnički bio na drugoj poziciji tabele makedonske lige u trenutku prekida sezone (iza MZT-a), taj klub je i na terenu izborio pravo nastupa u drugom regionalnom rangu.

"Odgovorili smo potvrdno na poziv i sada čekamo dokumenta za registraciju, prema dopisu koji su nam poslali", rekao je gradonačelnik Opštine Centar Saša Bogdanović za makedonski košarkaški portal "Basketbol.mk" (basketball.mk).

Ta vijest je preneta na fejsbuk stranici Rabotničkog, uz objašnjenje da je taj klub pored MZT Skoplja dobio poziv ABA lige.

U intervjuu za MONDO, sportski direktor takmičenja Milija Vojinović rekao je da će konačne odluke o pozivnicama biti donijete tek poslije 15. juna, kada ističe rok za prijavu ekipa koje su pravo nastupa izborile na terenu.

Do tog dana bi klubovi koji su izborili mjesto u Drugoj ligi trebalo da se izjasne, a jasno je da će Rabotnički prihvatiti taj poziv.

Definitivni sastav ABA liga biće ozvaničen na sjednici Skupštine regionalnog takmičenja, koja će biti održana do kraja juna.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC