• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš Unikahe pozitivan na korona virus pred završnicu Endesa lige!

Autor mondo.ba

Klub iz Malage saopštio da je jedan njen član pozitivan na korona virus bez otkrivanja identiteta, da bi potom sam košarkaš potvrdio da je zaražen.

 Fransis Alonso, košarkaš Unikahe, pozitivan na korona virus pred završnicu Endesa lige Izvor: Kevin C. Cox/Getty Images Europe

Unikaha je objavila u ponedjeljak da se pojavio jedan pozitivan slučaj na korona virus među članovima ekspedicije koja će putovati u Valensiju na završni turnir Endesa lige, ali nije otkrila da li je riječ o igraču, članu stručnog štaba ili zaposlenih u klubu.

"Unikaha želi da saopšti da se nakon rezultata posljednjih testova provedenim na svim članovima kluba iz Malage, koji će putovati u Valensiju na završnicu Endesa lige, pojavio jedan asimtomatični pozitivan slučaj", navedeno je u klupskom saopštenju.

Samo nekoliko minuta kasnije, Fransis Alonso je potvrdio na društvenim mrežama da je on taj zaražen virusom Kovid-19 i da će teško igrati na završnom turniru.

U Unikahi nastupaju i srpski košarkaši Dragan Milosavljević i Marko Simonović.

"Svjestan sam da bi moglo da bude mnogo gore i za mene, ali i za ljude oko mene, pa sam zahvalan", naveo je Alonso.

Prema saopštenju iz kluba, ta osoba, odnosno Alonso, izolovana je od ostatka ekipe, koja nastavlja s normalnim treninzima, čekajući četvrtak kada je zakazan odlazak u Valensiju.

Andaluzijska ekipa jedna je od 12 koja će ove sedmice otputovati u Valenciju na finalni turnir Endesa lige. Završnica španskog prvenstva počinje 17. juna, a Unikaha igra u grupi sa Tenerifima, Barselonom, Baskonijom, Huventudom i Bilbao Basketom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC