• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić za MONDO: Gordić je trenutno nerealna opcija za Igokeu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Plejmejkeru Partizana i reprezentativcu Bosne i Hercegovine Nemanji Gordiću istekao je ugovor u beogradskom klubu i odmah su krenule spekulacije o tome gdje bi mogao da nastavi karijeru.

 Dragan Bajić: Nemanja Gordić, KK Igokea Izvor: MN PRESS

Portal "Mozzart Sport" objavio je u srijedu da je za Gordićeve usluge zainteresovan šampion Bosne i Hercegovine, ekipa Igokee, čije jeboje pouzdani plej branio u sezoni 2013/14 i to upravo prelaskom iz redova crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Isti izvor je naveo i da su Aleksandrovčani navodno spremni da plate više od Partizana, međutim, trener "igosa" Dragan Bajić smatra da je Gordić u ovom trenutku nerealna opcija za njegovu ekipu.

"Ko ne bi bio zainteresovan zaigrača takvog kvaliteta kakav posjeduje Gordić, posebno što ga poznajem i imam visoko mišljenje o njemu i kao čovjeku, ali u ovom trenutku mislim da je to nerealna opcija", kratko je rekao Bajić našem portalu.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

U Laktaše je ovog ljeta već stiglo nekoliko košarkaša čime je Igokea pokazala da ima visoke ambicije u narednoj sezoni ABA lige.

Najprije je stigao Antabija Voler iz Mornara, potom kapiten Mege Bemaks Edin Atić, a nakon reprezentativca BiH i američki centar Džeki Karmajkl iz francuskog Burga. Posljednji, koji je stavio potpis za Igokeu bio je prošlosezonski član Zadra Stefan Fundić.

Kad se tome doda i produžetak saradnje sa trenerom Bajićem, jasno je da "igosi" imaju ozbiljne planove za sljedeću sezonu na Jadranu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC