• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lorenzo Braun više nije meta, PAO pleja našao u Njemačkoj?

Autor Dušan Ninković

To bi, u teoriji, mogla da iskoristi i Crvena zvezda, ako bi produžila saradnju sa dosadašnjim organizatorom igre.

 Pao više ne želi Lorenca Brauna Izvor: MN PRESS

Kad su se završile sve one priče o odlasku iz takmičenja, prodaji kluba i tužbama protiv Evrolige, vrijeme je za sastavljanje tima. Treba biti konkurentan naredne sezone.

Panatinaikos je svestan da će teško uspjeti da nadoknadi odlazak Nika Kalatesa, a bez pravog organizatora igre je jako teško takmičiti se. Zato potraga traje dugo.

Možda će vas zanimati

 I jedna od prvih meta bila je u Beogradu. Lorenzo Braun, koji je u debitantskoj sezoni Evrolige ostavio sjajan utisak u dresu Crvene zvezde, dugo se pominjao kao budući plej ''zelenih'' iz Atine.

Sada to više nije slučaj, pošto je u prvi plan izbio Maodo Lo, košarkaš koji je prethodnih godina nastupao za Bajern iz Minhena.

Lo (27) je rođen u Njemačkoj, ali ima iskustvo iz koledž košarke, gdje je nosio dres Kolumbije. Nakon što 2016. godine nije izabran na draftu, vratio se u Evropu, gdje je nastupao sa Brose i Bajern, po dvije sezone.

Maodo Lo je slobodan igrač pošto mu je ugovor sa njemačkim timom istekao, a njegove dobre brojke iz prekinute sezone moge bi da mu nađu angažman. On je bilježio 9 poena, 3.3 asistencije i 1.9 skokova po meču, na 28 odigranih susreta.

Panatinaikos je za narednu sezonu već angažovao jedno pojačanje u spoljnoj liniji. Riječ je o Markusu Fosteru (25), košarkašu koji stiže iz Hapoel Holona.

Ostaje da se vidi da li je ovim potezima kompletirana bekovska linija grčkog tima ili će se tragati za još nekim igračima. Interesovanje za Lorenza Brauna su pokazali još neki timovi Evrolige, pa bi on mogao da pronađe unosniji angažman čak i kada bi Panatinaikos odustao od njegovog potpisa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC