• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda tvrdi: Zbog odlaska Trinkijerija, Partizan je minsko polje!

Autori Nebojša Marković Autori Alo

Proslavljeni košarkaš crno-bijelih navodi da sada treba biti oprezan.

 Goran-Grbovic-odlazak-Andrea-Trinkijeri-Partizan-je-postao-minsko-polje-za-mesetarenj Izvor: MN PRESS

Odlazak Andree Trinkijerija je i dalje tema broj jedan u regionalnoj košarci.

Dosadašnji trener Partizana raskinuo je saradnju sa Partizanom i crno-bijeli su od ponedjeljka u potrazi za njegovom zamjenom.

Možda će vas zanimati

Italijanski stručnjak je poslije turbulentnog perioda u klubu uspio da osvoji dva Kupa Radivoja Koraća i ABA Superkup, a i u sezoni 2019/20 je bilježio odlične rezultate u ABA ligi i Evrokupu, prije nego što je sezona prekinuta i poništena.

Njegov odlazak, tvrdi Goran Grbović, stvoriće situaciju u kojoj Partizanu neće biti lako da nastavi tamo gdje je stao.

"Pojavljuju se novi problemi za Partizan nakon što je predsjednik Ostoja Mijailović uspio da konsoliduje finansijsku situaciju. Sada su crno-bijeli otvoreni za mešetarenje i menadžerski uticaj raznih savjetodavaca, koji navodno misle dobro Partizanu, a u stvari ih zanima samo njihov džep. Treba biti oprezan, to je sada minsko polje koje treba demontirati. Slijedi period teških odluka", izjavio je Grbović za "Alo".

Proslavljeni košarkaš Partizana navodi da je sa Trinkijerijem sve dobro funkcionisalo.

"Činjenica je da među navijačima postoji razočaranje, najviše zbog sistema koji je Italijan napravio, i koji je sada narušen, a da li će neko naslijediti njegov sistem ili će se on resetovati, ostaje da se vidi. Trebalo bi samo zbog navijača, kao što su čelnici Partizana i do sada radili, da sve bude transparentno."

Trinkijeri se dovodio u vezu sa Bajern Minhenom i sve je bliži prelasku u taj klub, a "Alo" ističe da su navodno i u Fenerbahčeu razmatrali Italijana kao opciju.

Goran Grbović
Izvor: MN PRESS

"Partizan ne može da parira takvim klubovima. Njegov odlazak se dogodio u najgorem mogućem trenutku za Partizan. Svaki odlazak nekoga ko je pokazao kako se radi posao ostavlja veliku rupu. U sportu nema istorije, samo statistika, a Trinkijerijeva je bila jako dobra. Uradio je sve što je mogao, ali u današnje vrijeme je normalno da se stvari gledaju preko novčanika a ne zbog emocija", kaže Grbović.

On ističe da je uvijek za dovođenje domaćeg trenera.

"Ako želimo da pravimo trenera za naredne četiri godine, koji će graditi evroligaški Partizan, onda sam svakako za Šćepanovića. E sad, ako želimo kratkoročni put, i uspjeh u naredne dvije godine, onda je potreban trener s autoritetom, iskusan i prilagodljiv da rješava situacije. Komplikovano je, sve će se rješavati u hodu i može da bude jako neprijatno", poručio je Goran Grbović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC