• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić konačno govorio o kilaži: Zanima vas koliko sam smršao?

Autor Milutin Vujičić

Pojavio se mršaviji nego ikada, a sve je zanimalo koliko je tačno smršao...

 Nikola-Jokic-koliko-je-smrsao-fotografija-mrsav-Nikola-Jokic-koliko-je-tezak-VIDEO Izvor: YouTube/Screenshot

Nikola Jokić (25) proveo je nekoliko mjeseci u Srbiji zbog pandemije korona virusa i nije se oglašavao u medijima, a po odlasku u SAD odmah je "ispitan" putem video-linka.

Sjajni srpski centar pridružio se saigračima u Orlandu, gradu u kome će se po čudnom sistemu nastaviti sezona u NBA, što je posebno obradovalo trenera Majkla Malouna. Naime, Jokić je bio inficiran korona virusom i tek poslije "karantina" i nekoliko testova dobio je dozvolu da leti u SAD.

Možda će vas zanimati

U intervjuu sa američkim novinarima kazao je da nije imao simptome korona virusa, pa da ga je iznenadilo kada je dobio pozitivne rezultate.

"Da nisam dolazio ovdje ne bih ni uradio test, osećao sam se dobro, nisam imao simptome, sve je bilo normalno za mene. Bilo je to iznenađenje, pozvao sam potom sve u klubu i rekli su mi da je najvažnije moje zdravlje. Biće nam potrebno neko vrijeme da dođemo u pravu formu, košarkašku…", naveo je Jokić koji je rekao da nije radio samo za vrijeme obavezne izolacije od 14 dana.

"Bio je to kao odmor, trenirao sam, pa mi nije teško palo", kazao je Jokić koji je pažnju medija izazvao na ispraćaju Dejana Milojevića iz Mege.

Tada se poslije nekog vremena pojavio u javnosti i svi su komentarisali da je izgubio mnogo kilograma, a naravno to je bila i tema razgovora sa američkim novinarima. Na konkretno pitanje koliko je sada težak Nikola Jokić - nisu dobili odgovor.

"Mislim da ne smijem da kažem koliko sam težak, to je timska odluka... I to mi se sviđa!", naveo je Jokić i potom se nasmijao.

Izvor: MONDO/Pavle Knežević

Amerkanci se nisu dali, videli su fotografije na kojima dkeluje "žgoljavo."

Ne znam šta da kažem… Što se tiče fotki, nisam izgubio toliko mnogo kilograma u karantinu, za vrijeme pandemije, bio sam otprilike težak kao i u posljednjoj utakmici sezone.Mala je razlika, možda koji kilogram… Srećan sam što sam ovdje, možda ću sve da iznenadim, a možda i neću, ko zna!", zaključio je jedan od najboljih centara svijeta.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC