• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva glupost Porzingisa: Evo zašto nije igrao protiv Indijane

Autor mondo.rs

Letonac nije bio u sastavu Dalasa na pripremnom meču prethodne noći jer je zaboravio da uradi najvažniju stvar u "mjehuru" u Orlandu

 Porzingis nije uradio dnevni test pa propustio meč Dalas - Indijana Izvor: Guliver/Getty Images/Patrick Smith

Kristaps Porzingis, košarkaš Dalasa, nije nastupao na meču protiv Indijane prethodne večeri, jer je prekršio stroge mjere koje je NBA liga propisala u zatvorenom kampusu u Diznilendu.

Možda će vas zanimati

 Letonac je zaboravio da odradi obavezan dnevni test na korona virus, zbog čega nije mogao da se nađe u protokolu za meč protiv Pejsersa.

Njemu je zbog propusta odmah naređeno da ode u 24-časovni karantin, nakon čega će ponovo morati da se testira i u slučaju negativnog rezultata opet će biti uz ekipu..

"Jednostavno je zaboravio da se testira. Prekršio je jedan od protokola, a kada se to dogodi, iz bezbjednosnih razloga ne može da se pridruži timu sljedećeg dana. Ponovo će morati na test i vjerujem da će brzo moći da nam se priključi", izjavio je trener Dalas Maveriksa Rik Karlajl.

Porzingis, međutim, nije jedini košarkaš koji je zaboravio da uradi najvažniju stvar u zatvorenom kampusu u Orlandu. Prije njega test je zaboravio da uradi i Pol Milsap iz Denvera u petak, pa je takođe morao da preskoči duel svog tima dan kasnije.

Svi igrači koji su smješteni u "mjehuru" u Orlandu moraju da svakodnevno prolaze stroge mjere koje su propisane iz razloga da infekcija Covid-19 ne uđe u kampus i ugrozi održavanje takmičenja, čiji je početak zakazan za 31. juli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC