• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte Jokića, zakopao je Denver: Nikolu žestoko kritikuju u Americi!

Autor Mladen Šolak

"Ne trudi se, ne igra odbranu, nema ga u napadu", pročitajte šta u Denveru pišu o srpskom asu.

 Pogledajte Jokića, zakopao je Denver: Nikolu žestoko kritikuju u Americi! Izvor: Tanjug/AP, Kevin C. Cox/POOL Getty Images

Denver Nagetsi počeli su plej-of uzbudljivom pobedom protiv Jute, ali su od onda potpuno posustali i igraju zaista loše.

Posle tri utakmice, Džez vodi 2:1 i biće potrebno da se dogodi ogroman zaokret pa da Nikola Jokić i saigrači opet budu ravnopravni zahuktalom timu Kvina Snajdera.

Možda će vas zanimati

Denver izgleda jako loše, a američki novinari se ne ustežu da za to krive najboljeg igrača – Nikolu Jokića.

Na portalu "Denver stifs" objavljen je komentar/analiza utakmice u kojoj autor nije štedeo srpskog centra, koji je zaista uradio malo ili nimalo da pokrene ekipu i spreči katastrofalan nastup.

Pročitajte kako u Americi kritikuju Nikolu.

"Nikola Jokić zaslužuje seciranje njegovog učinka na oba kraja terena. Samo utakmicu nekon što su ga Donovan Mičel, Džo Ingls i Rudi Gober maltretirali u odbrani, Denverova nada je bila da će njegova zvezda, 25-godišnji ofanzivni fenomen, uhvatiti ritam kako ostatak serije bude dolazio. Nagetsima je bilo potrebno da ih najbolji igrač podigne u mračnom trenutku"

"Umesto toga, postalo je gore"

"Na stranu to što su ovo klipovi o Jutinim akcijama, pogledajte Jokića. Pogledajte nivo otpora i truda koji pruža u bilo kom trenutku napada ili dok pokušava da se vrati na Gobera. Nema ničega i to je ono što je Jokić radio u odbrani u trećoj utakmici"

"Na drugom kraju terena, Jokić je šutirao 13 puta, a samo dva puta iz reketa. Imao je nula ofanzivnih skokova. Nije bilo napadačkog mentaliteta u njegovoj igri. Nije bilo volje da bude agresivan. Sve je radio u pola brzine i to je 'zakopalo' napad Nagetsa više nego bilo kakav izbor trenera Majka Melouna", navedeno je u tekstu.

Naredni meč Denvera i Jute biće odigran u noći između nedelje i ponedeljka i Nikola i saigrači moraće da se trgnu ili će postati potencijalno najneprijatnije iznenađenje "restartovane" NBA sezone.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC