• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolna povreda Dončića, na jednoj nozi napustio teren: Pogledajte kako je Slovenac izvrnuo zglob (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Porzingis sjajan, ali kad Lenard ovako igra, Dalas ne može ništa

 Luka Dončić povreda Izvor: Tanjug, Ashley Landis/Pool AP

Luka Dončić se povredio u najnezgodnijem mogućem trenutku, tako da je Dalas morao bez njega da se bori sa Klipersima, ali kad Kavaj Lenard ovako igra, malo ko može da im se suprotstavi.

Lenard je imao učinak od 36 poena, devet skokova i osam asistencija u pobedi Klipersa nad Dalasom 130:122 i vođstvo od 2:1 u seriji.

Možda će vas zanimati

Maverikse više od poraza brine povreda Luke Dončića, koji je izvrnuo zglob. Slovenac je imao tripl-dabl učinak od 13 poena, 10 skokova i 10 asistencija, ali je iščašio članak leve noge u trećoj četvrtini, pa je morao da izađe iz igre. Vratio se na kratko u četvrtoj, a onda je definitivno napustio meč i otišao u svlačionicu.

Bolna povreda, Luka Dončić izvrnuo zglob
Izvor: YouTube/ MLG Highlights

Trener Dalas Rik Karlajl je rekao da je još prerano za dijagnoze, znaće se više posle magnetne rezonance, ali da se nada da će Dončić moći da igra u nedelju.

Luka nije mogao da stane na nogu i u svlačionicu je išao na jednoj nozi.

Boban Marjanović igrao je manje od 10 minuta i imao je učinak od tri poena, dva skoka i jedne asistencije. Dalas je predvodio Kristaps Porzingis sa 34 poena i 13 skokova.

Klipersi su imali sjajnu drugu četvrtinu, u kojoj su postigli 45 poena i stekli ubedljivo vođstvo. Kada je Dalas sredinom poslednje deonice prišao na osam poena minusa, "Kandža" Lenard je odgovorio trojkom i zakucavanjem i tako povratio sigurno vođstvo za tim iz Los Anđelesa.

U najboljoj poziciji trenutno je Boston, koji vodi 3:0 protiv Filadelfije u seriji prve runde na Istoku. Seltiksi su meč završili serijom 10:0 i savladali Sikserse 102:94.

Najefikasniji u pobedi bio je četvorostruki Ol star Kemba Voker sa 24 poena. Zanimljivo je da 30-godišnji plejmejker nikada nije pobedio u plej-of seriji, ali posle osam sezona u Šarlotu, to će se izgleda promeniti.

"Zbog ovoga sam i došao u Boston, ovo je poseban trenutak. Nikada nisam vodio 3:0, ali posao nije završen. Morate da date sve od sebe, jer ovi momci sigurno neće odustati", rekao je Voker posle meča.

Što se tiče Filadelfije, 30 poena i 13 skokova Džoela Embida nisu bili dovoljni. Nijedan tim nikada nije uspeo da se vrati od deficita 3:0 u seriji koja se igra na četiri pobede.

Rezultati:

Bruklin – Toronto 92:117
Juta – Denver 124:87
Filadelfija – Boston 94:102
Dalas – LA Klipers 122:130

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC