• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ide dalje: I bivši igrač s crveno-belima na Kopaoniku (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Kraj prve faze priprema.

 KK-Crvena-zvezda-pripreme-Kopaonik-Sasa-Obradovic-Savo-Lesic-trenira Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Crveno-beli su pripreme na planini priveli kraju. Saša Obradović je imao dovoljno vreme da upozna igrače sa kojima će raditi u narednoj sezoni, a njegovi pomoćnici su ih za to vreme pripremali za najteže izazove.

Možda će vas zanimati

Nije bilo kako, zna se da kod Obradovića pripreme tako izgledaju, ali će sezona biti naporna pa druga opcija nije ni postojala.

Danas, na samom kraju ovog dela priprema, Zvezdin trener se ''oprostio'' od Kopaonika i svih onih koji su pomagali u pripremama Zvezdinih košarkaša.

''Danas je bio zadnji dan priprema na Kopaoniku, svaka čast momcima na zalaganju, posvećenosti i disciplini, idemo dalje... Hvala svim ljudima iz hotela Grand na podršci'', navodi se u tvitu koji je okačio Zvezdin trener.

Tokom prethodnih dana je sa crveno-belima trenirao i njihov bivši košarkaš Sava Lešić. Pretpostavlja se da je bvši košarkaš Partizana, Crvene zvezde, Mege i brojnih drugih klubova radio sa ekipom samo kako bi ''popunio'' mesto na treningu, pošto Lendri Noko nije prošao ovu fazu priprema.

"Sem Noka koji ima minornu povredu i za koga očekujemo da uskoro uključi u proces rada, Dobrić je imao malih problema sa leđima, ali ništa strašno. Bilo je tu još nekih sitnih problema i samo neka ostane tako", rekao je Obradović za "Sportski žurnal".

Naredna sezona u Evroligi za Crvenu zvezdu počinje drugog oktobra gostovanje Fenerbahčeu, dok je početak ABA lige još pod znakom pitanja. Jedna od opcija je da regionalno takmičenje počne turnirom za čiju se organizaciju već prijavila Banjaluka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC