• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić proslavlja jubilej: Ulazim spreman u sezonu, uvijek sa istim ambicijama!

Autor mondo.rs

Deset godina od kako je Branko Lazić prvi put obukao crveno-bijeli dres.

 Branko Lazić kapiten KK Crvena zvezda 10 godina u klubu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se za novu sezonu, sa novim trenerom na klupi, priprema na Kopaoniku, a ovogodišnje pripreme su jubilarne za kapitena.

Branko Lazić je već dugo u klubu i zna kako izgleda svako ljeto crveno-bijelih. Teške pripreme su jedini način da se košarkaši pripreme za sezonu koja ponekad ritmom liči na NBA.

Vlasnik mnogih rekorda je jedan od simbola klupskih uspjeha u posljednjoj deceniji. Njegova beskompomisna borba je primjer kako se jedan kapiten ponaša i na koji način predvodi svoj tim.

Predstojeća sezona mu je jubilarna, 10. u klubu, a on će i tokom nje biti primer novajlijama i mladih igračima kako treba da se ponašaju.

’’Ne mogu da vjerujem da je već toliko prošlo, obzirom da mi djeluje jako brzo, ali mi je drago da smo došli do te cifre i da provodimo već 10. godinu zajedno’’, rekao je Branko Lazić, a potom govorio o pripremama za narednu takmičarsku godinu:

Kapiten Zvezde se javlja sa priprema.
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts

’’Ove sezone smo za promjenu došli na pripreme na Kopaonik gdje su uslovi fenomenalni, sve mjere zaštite igrača u zdravstvenom i trenažnom smislu su preduzete i osećamo se zaista sjajno. Imamo sve uslove da spremni dočekamo početak sezone’’, istakao je Lazić.

Poređenje sa prethodnim godinama, pripremama, sezona...

’’Ništa nije neobičajno u odnosu na prethodne sezone što se tiče priprema i treninga. Jedino je zbog situacije sa virusom malo drugačije. Duža je bila pauza nego prethodnih godina pa sam ljeto iskoristio i da se odmorim i provedem vrijeme sa porodicom i prijatljima, ali i da se pripremim. U novu sezonu ulazim spreman i za sada sve teče po planu’’, rekao je kapiten crveno-bijelih.

Čini se da su ciljevi za narednu sezonu isti?

’’Znaju se ciljevi Crvene zvezde, a to je osvajanje Jadranske lige i obezbjeđivanje plasmana u Evroligu naredne sezone. Što se tiče Evrolige cilj je da se pokažemo u što boljem svjetlu i zabilježimo što više pobjeda i dobrih partija. Naravno, ako nam se ukaže prilika za prolazak u narednu rundu da to spremni dočekamo i iskoristimo’’, istakao je Branko Lazić

Dolazak trenera Saše Obradovića? To će biti deseti trener sa kojim Zvezdin kapiten sarađuje od kako je u klubu.

’’Za sada je sve sjajno, još uvijek smo u fazi upoznavanja, ali ovaj period koji smo proveli zajedno je zaista fenomenalan. Veoma mi je drago što je jedan takav Zvezdaš došao da vodi prvi tim Crvene zvezde’’, zaključio je kapiten Branko Lazić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC