• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepanović od sutra računa na još dvojicu igrača: Sad znamo da smo uradili pravu stvar!

Autor Nebojša Marković

Trener Partizana govorio nakon završetka priprema u Vrnjačkoj Banji.

 Vlado Šćepanović od sutra računa na još dvojicu igrača: Sad znamo da smo uradili pravu stvar! Izvor: YouTube/BC Partizan TV/Printscreen

Košarkaši Partizana su uspešno završili prvi deo priprema za novu sezonu.

Ekipa Vlada Šćepanovića savladala je Slogu 76:53, a trener crno-belih najavio je i dolaazak dvojice igrača koji će se priključiti timu.

Možda će vas zanimati

Partizan je bio bolji od Sloge, a nakon susreta Šćepanović je bio zadovoljan viđenim.

"Skoro šest meseci bez utakmice dovoljno govori. Zato ne treba imati neka prevelika očekivanja, čak mogu da budem zadovoljniji nego što sam očekivao. Samo sam hteo da vidim u kakvom su stanju momci, pokazalo se da su umorni, što znači da se dobro radilo i to mi je drago. Sve ide po planu. Video sam u kom pravcu treba da idemo. Najvažnije je da se niko nije povredio. Ovakve utakmice odmah posle priprema su najopasnije po tom pitanju, igrače povuče utakmica, svi su oni pobednici, očekuju mnogo više nego što u datom trenutku mogu, ali dobro se završilo, kako je i trebalo, sa novim zadacima koji su nam već u glavi šta treba dalje raditi", izjavio je Šćepanović za klupsku televiizju.

Partizan se nakon tih priprema vratio u Beograd, a očekuju ih mečevi protiv rumunskog Kluža, koji predvodi Duško Vujošević.

Turnir u Sarajevu je otkazan zbog aktuelne situacije sa korona virusom.

"Već imamo utakmice 8. i 10. septembra protiv Kluža, trebalo bi da odigramo i još dve, videćemo ko će nam biti rivali. U Beogradu ćemo raditi malo drugačije nego u Vrnjačkoj Banji. Bio je veliki rizik odlazak u Sarajevo i iskreno da vam kažem, jedan ili dva igrača da su se zarazila, prosuli bismo sve što smo uradili do sada. Svi moramo da budemo oprezni. Nema garancija ni da se u Beogradu to neće desiti, ali moramo da svedemo rizik na minimum, koliko možemo. Ne može se ništa planirati unapred", kaže trener Partizana.

Timu će se u ponedeljak priključiti i dvojica igraća - oporavljeni Kodi Miler-Mekintajer, kao i Amerikanac Erik Mika, poslednje pojačanje crno-belih.

"Mislim da će u ponedeljak obojica biti spremni, Mika je odradio testove, u fenomenalnom je stanju, pravi profesionalac i na ovaj način je pokazao da smo uradili pravu stvar. Nadam se da će i Kodi biti spreman za ponedeljak i onda ćemo imati kompletnu ekipu", zaključio je Vlado Šćepanović.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC