• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićeva poruka za kraj: Prije šest godina, kada sam ovde došao...

Autori mondo.rs Autori Mladen Šolak

Denver je završio sezonu, ali može da bude apsolutno ponosan na sve učinjeno. Na čelu sa srpskim centrom.

 Jokićeva poruka za kraj: Prije šest godina, kada sam ovde došao... Izvor: KEVIN C. COX/GETTY IMAGES NORTH AMERICA, Guliver

Fenomenalni Nikola Jokić i njegov Denver okončali su učešće u plej-ofu porazom protiv Los Anđeles Lejkersa u petoj utakmici finala Zapada.

Favorit iz El-Eja je pokazao ove noći zašto je Lebron Džejms jedan od najvećih igrača u istoriji i sa njim na čelu ušao u svoje prvo finale još od 2010.

Možda će vas zanimati

Sa druge strane, Nagetsi su uzdignutih glava napustili teren poslIJe čudesnih serija protiv Jute i Klipersa, u kojima su se vraćali iz minusa 1-3. U finalu konferencije to nisu uspjeli da urade, ali su i pored poraza 1-4 pokazali da su tim na koji će svi u ligi tek morati da obrate pažnju.

"Kada sam došao ovde prije šest godina, imali smo 33 pobjeda za sezonu, a sada smo u finalu Zapadne konferencije. Mislim da je zanimljivo razmišljati o našem ogromnom napretku. Kao igrač sam nevjerovatno napredovao, kao i svi mi kao tim, kao čitava organizacija", rekao je Jokić.

Nikola je posebno lijepim rečima govorio o svom saigraču, plejmejkeru Džamalu Mareju.

"On je nevjerovatan. On je naš lider. Borac je. Takmičar je koji ne odustaje. Nevjerovatan je šuter. Igrao je sjajno, bio je sjajan".

Jokić je rekao da je njegov tim u NBA "bablu" u prethodna dva mjeseca pokazao jako važnu osobinu – da nikad ne odustaje.

"Borimo se i to je jako važno. I danas smo (u trećoj četvrtini) gubili 16 poena i nismo se predali. Nismo odustali od utakmice. To je nešto što će biti naš pristup i naš cilj narednih godina".

Ako u Denveru budu uradili prave stvari u ove jeseni i ojačaju tim, naredne sezone bi mogle da donesu još radosti za navijače Nagetsa, kao i za sve ljubitelje košarke u Srbiji.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC