• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega u problemu baš pred Crvenu zvezdu: Pojavila se korona, ali imaju plan!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Dva neporažena tima igraju u četvrtom kolu ABA lige.

 Mega u problemu baš pred Crvenu zvezdu: Pojavila se korona, ali imaju plan! Izvor: MN PRESS

Meč između Mege Soccerbet i Crvene zvezde će biti odigran u nedelju u podne, a domaća ekipa će biti oslabljena na tom susretu.

Nakon što su problem sa korona virusom imali mnogobrojni timovi Evrope, pa i nekoliko učesnika ABA lige, virus se pojavio i u beogradskom klubu.

Možda će vas zanimati

Kako kažu u klubu, slučaj je otkriven na redovnom testiranju pred utakmicu.

''Jedan igrač Mege je pozitivan na Kovid-19 i u skladu sa propisima se nalazi u samoizolaciji, uz blaže simptome'', navodi se u saopštenju Mege.

Meč protiv aktuelnog lidera ABA lige najavio je trener Vlade Jovanović.

''Crvena zvezda je tim koji je sastavljen da ispuni jako visoke ciljeve, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi. Sa postojećim rosterom i tri pojačanja koja su došla, zajedno sa veoma dobrim stručnim štabom na čelu sa Sašom Obradovićem istakli su velike ambicije u svim takmičenjima u kojima učestvuju. Bez obzira na obaveze u Evroligi i utakmice koje ima, Zvezda jako motivisano ulazi u utakmice ABA lige, tako je bilo protiv Cibone, Borca i Mornara i ja ih takve očekujem i u nedelju. Prvi zahtev koji moramo da ispunimo da bi igrali sa Zvezdom jednu dobru utakmicu je da im odgovorimo na njihovu fizičku igru, u odbrani i u napadu. Utakmica sama po sebi, s obzirom da je protivnik jako kvalitetan, daje nam šansu da kroz nju napredujemo kao tim i kao pojedinci.''

Posle tri kola takmičenja Crvena zvezda i Mega su u grupi neporaženih timova, pa meč u novobeogradskoj hali Ranko Žeravica, gde ovog puta neće biti publike, obećava mnogo uzbuđenja.

Krilni centar Mege Nikola Mišković je istakao da njegova ekipa na terenu mora, pre svega, energetski da bude bolja od Crvene zvezde.

''Očekuje nas teška utakmica posle jako dobre serije koju smo napravili na početku takmičenja. Potrudićemo se da protivniku pariramo svih 40 minuta igre. Iako je Crvena zvezda odigrala u četvrtak fizički jako tešku utakmicu protiv CSKA, ipak imaju dovoljno dugačak roster da se oporave do meča sa nama. Na nama je da na terenu, pre svega, enegetski budemo bolji od njih i da tu pokušamo da potražimo šansu za iznenađenje.''

Dva tima su početkom septembra odigrala prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a Zvezda je tada slavila rezultatom 86:77. Crveno-beli su bili bolji i na poslednjem zvaničnom meču, pošto su na gostovanju pobedili rezultatom 103:85.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC