• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda igra "srpsku košarku", Lojdu je sve dopušteno: "Njima je svejedno gde igraju, uvek je isto"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-beli su doputovali u Moskvu, a njihov tamošnji domaćin zna šta da očekuje od ekipe Saše Obradovića. Govorili su u Himkiju o Zvezdinom lideru, njenom stilu i načinu na koji će probati da je zaustave.

 crvena-zvezda-igra-srpsku-kosarku Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda otputovala je na gostovanje Himkiju, "fenjerašu" Evrolige, sa ambicijom da ostvari prvu pobedu van Beograda.

Ekipa Saše Obradovića ima skor 2-2, a njen domaćin u sutrašnjem duelu izgubio je svih pet utakmica, uz velike probleme sa povredama i pozitivnim na koronu.

Možda će vas zanimati

Tim Rimasa Kurtinaitisa bio je poražen u susretima protiv Panatinaikosa, Žalgirisa, Reala, Baskonije i Makabija, a crveno-bele dočekuje kompletniji nego prethodnih nedelja.

Litvanski stručnjak naglasio je Zvezdine kvalitete u najavi meča.

"Crvena zvezda je veoma dobar tim koji igra dobru odbranu. Njihov izraziti lider je Lojd, kome je sve dopušteno na terenu. Postiže više od 23 poena po meču i trenutno je jedan od najboljih strelaca u Evroligi. Zato je naš glavni prioritet da njega zaustavimo", rekao je Litvanac.

Izvor: MN PRESS

"Crvena zvezda je težak rival. Veoma su aktivni u odbrani, tako da utakmica neće biti jednostavna. Oni ne mare za to gde igraju, da li su kod kuće ili su u gostima, iako kada nema navijača praktično ne postoji prednost domaćeg terena. Biće teško, ali nemamo gde da se povučemo. Moramo da pobeđujemo kod kuće", dodao je on.

Krilni košarkaš Himkija Sergej Karasjov (27) rekao je da svi iščekuju prvu Himkijevu pobedu.

"Jasno je da postoje frustracija i nervoza zbog našeg početka sezone, ali svi u timu shvataju da moramo da krenemo dalje. Sada imamo skoro kompletan tim, svi treniraju i podignutih glava gledamo dalje. Čeka nas meč protiv Zvezde, koja izgleda veoma dobro ove sezone. To je tim koji igra tipičnu srpsku košarku - agresivno u odbrani, brza tranzicija u napadu i veliki broj šuteva za tri poena. Bez obzira na sve, igramo kod kuće i biće potrebno da odgovorimo istim pritiskom i fizičkom igrom", izjavio je nekadašnji NBA igrač.

Duel Himkija i Zvezde počeće u petak u 18 časova.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC