• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi stiže Krka, a onda idu kod Trinkijerija: "Treba da ih shvatimo vrlo ozbiljno, još pravimo hemiju"

Autor Dragan Šutvić

Zanimljiva nedjelja pred crveno-bijelima.

 ABA liga Crvena zvezda Krka najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je doživjela "tesan" poraz protiv Himkija u Evroligi (83:77), a prije novog izazova u tom takmičenju, gostovanje Bajernu idućeg petka, košarkaše trenera Saše Obradovića čeka utakmica sa Krkom u okviru 5. kola ABA lige.

U ponedjeljak od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić" gostuje tim iz Novog Mesta, a trener Zvezde poziva na oprez, iako je Krka do sada ostvarila tek jedan trijumf na Jadranu.

Možda će vas zanimati

"Krka igra promjenljivo, ali zna da bude nezgodan protivnik, imaju prilično raznolike igrače koji pokrivaju nekoliko pozicija, sklop su mladosti i velikog iskustva u plejmejkeru Stipčeviću, mogu svakog da iznenade i treba shvatiti utakmicu vrlo ozbiljno", poručio je Saša Obradović.

"Treba da odigramo dobru utakmicu jer smo sada, u ovom trenutku sezone u procesu uugravanja zbog nove hemije u timu, ali i pobjeda je imperativ".

Krka je prošle sezone šokirala Zvezdu u Novom Mestu, dok u Beogradu nije bilo iznenađenja (101:77).

"Dobro poznajemo ekipu Krke, tim koji ima nekoliko vrlo iskusnih igrača u svom sastavu, počev od Roka Stipčevića koji je sezonu otvorio dobro. Nema unaprijed upisanih bodova, nema lake utakmice, zato je recept jasan...", kazao je Lazić, pa nabrojao šta je Zvezdi potrebno:

"Maksimalan respekt i poštovanje za ekipu njih. Uz čvrstu odbranu i pridržavanje dogovora i zahteva trenera, želimo da osvojimo nove bodove i spremimo se za izuzetno težak period pred nama".

Zvezda poslije meča sa Krkom putuje u Minhen gde će igrati protiv Bajerna, koji sada vodi Andrea Trinkijeri, a koji je odlično počeo sezonu u Evroligi.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC