• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njih dvoje su naslednici Novaka Đokovića: Srpski teniski biseri za koje će čuti ceo svet!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zapadna Srbija je dala dve sjajne nade srpskog tenisa.

 Njih dvoje su naslednici Novaka Đokovića: Srpski teniski biseri za koje će čuti ceo svet! Izvor: Instagram/Tennis Klub Novi Pazar

Javnost u Srbiji iznenadila je vest da je za novog selektora teniske reprezentacije umesto Nenada Zimonjića izabran Viktor Trociki.

Predsednik Teniskog saveza Šumadije i Zapadne Srbije i član upravnog odbora TSS takođe je podržao ovu odluku.

Možda će vas zanimati

"Na raspisanom konkursu za novog selektora glasao sam za Viktora jer očekujem od njega još bolje rezultate. Ima podršku svih naših igrača i uvek moramo da stvaramo nove kadrove,kako igrače tako i stručnjake. Siguran sam da će Zimonjić još dosta dati srpskom i svetskom tenisu. Ali isto tako svi smo mi zamenljivi i moramo da radimo na tome da naši naslednici budu uspešniji od nas“, naglasio je Paunović.

Godina 2020. za sobom će ostaviti mnogo neispunjenih planova, ali već se kuju veliki teniski planovi za predstojeću.

"U novoj 2021. krećemo ofanzivno, prvenstveno sa mladim igračima.. Mi nemamo stalni izvor godišnjeg prihoda iz budžeta kao što je to slučaj sa TS Vojvodine ili TS Beograda. Još imamo veliki problem da su našim sponzorima iz Zapadne Srbije neke beogradske firme preuzele poslove, ali nažalost nisu zainteresovane za finansiranje TSŠiZS“, rekao je Paunović.

Ističe da je Novak Đoković večita inspiracija svim mladim teniserima i dokaz da se trud i naporni treninzi isplate i poručuje da ima ko da ga nasledi.

"Nole će još dugo da igra. Od oca Srđana i majke Dijane nasledio je sportski duh i fizičke predispozicije,a svojim radom ih doveo do savršenstva tako da će on još pehara da podiže. Budućnost srpskog tenisa nam dolazi iz Zapadne Srbije, grada Novog Pazara.To su Hamad Međedović i Fatma Idrizović, prava dva bisera. Sada u Srbiji radi "Tipsarević Akademija" sa vrhunskim takmičarskim programom,pa naši igrači ne moraju više da putuju van granica", završio je Paunović. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC