• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu sam hteo da završim karijeru, sada sam tu: Ovako je moralo da bude, nije mi žao! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čuveni srpski vaterpolista o povratku među crno-bele, reprezentaciji, 2020. godini...

 stefan-mitrovic-vaterpolo-partizan Izvor: Mondo/Goran Sivački

Vaterpolo reprezentativac Srbije Stefan Mitrović smatra da će posledice pandemijske 2020. godine po psihu ljudi tek videti, kao i da iz svega što se dešavalo treba izvući pozitivne strane.

Možda će vas zanimati

"Kada se desi odlaganje Olimpijskih igara, suvišno je govoriti koliko je sitaucija u 2020. godini poremećena. Nadam se da će 2021. biti dosta bolja. Ako može gore od ovog, onda je to katastrofa", rekao je Mitrović Tanjugu odgovarajući na pitanje kako je na na njega lično i profesiju kojom se bavi uticala pandemija korona virusa.

Pandemija korona virusa donela je zabranu treninga, kretanja i odlaganja velikh takmičenja, pre svega Olimpijskih igrara u Tokiju na kojim su srpski vaterpolisti trebalo da brane zlatnu medalju.

"Svaka neka kriza, da li finasijska, da li kroz ratove, ostavljala je posledice i menjala je tok života uopšte. Posledice su sigurno prisutne, tek će biti one psihičke, s obzirom na zabranu nekih sloboda, da se tako izrazim.Treba biti pozitivan i izvući iz ovih nekih stvari pozitivne strane", kaže Mitrović.

"Teško je to govoriti kada je neko izgubio bližnjeg. Nadamo se da će se sve završiti i da će se život vratiti u normalu", rekao je trofejni spski reprezentativac.

Zbog sitaucije sa korona virusom u Grčkoj su prekinuta takmičenja i trenažne aktivnost, zbog čega je Mitrović napustio grčki Apolon i vratio se u svoj matični klub beogradski Partizan.

"Dugoročni planovi se ne mogu praviti, ovako je moralo biti. Nije mi žao, svakako sam planirao da se u jednom trenutku vratim u Partizan i da tu završim karijeru. To se desilo sada", zaključio je Mitrović.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC